mandag 14. mars 2016

Reima vinterdress puhuri

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Vinterens viktigste klesplagg. Se vårt utvalg her!


Reima vinterdress puhuri

Dressens sømmer er teipet vanntette, og den er laget i et vanntett, vindtett og smussavvisende materiale. Polstring i setepartiet gir ekstra varme under lek i snøen. Glatt fôr og lang glidelås letter påkledningen. Små glidelåslommer holder små skatter trygge. Du får din rabattkode som en velkomstgave i ditt første Reima Friends-brev innen minutter.


Alle sømmer er tapede. Ekstra isolering over baken. Den avtagbare hetten har elastikk i forkantens sider, beskytter mot kald vind og er trygg ved lek utendørs. Hetten er festet med trykknapper, og løsner lett om den skulle feste seg i noe.


Reima vinterdress puhuri

Les tester og omtaler før du kjøper. Puhuri fra Reima er en overall for barn. Super vinterdress til småbarn. Funksjonell vinterdress fra Reima i vann- og vindtett polyester. Dressen er utstyrt med en sikker avtagbar hette og elastiske erme- og benslutt.


Vi på Reima ønsker at barna skal kunne leke og bevege seg fritt ute, i all slags vær. Derfor utvikler vi funksjonelle barneklær av høyeste kvalitet til vår, sommer, høst, og vinter. Shop for Reima at Alex and Alexa.


Kjøp den nye Reima kolleksjonen. The best kids Fashion. Vannsøyle 0mm. Glatt focirc;r og lang glidelås letter påkledningen. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Obs - Storhandel lønner seg.


Reima vinterdress puhuri

Egnet for til -°C. FC-fri med vann- og søleresistent belegg. Glidelås helt ned foran, med hakebeskyttelse. REIMA- VINTERDRESS PUHURI LILLA. Flott vinterdress i lilla med skogmønster.


Dressen laget i slitesterkt Duraplus-materiale som puster og gir komfort i all slags vær. Dressen kan også reguleres i midjen for en mer individuell passform ved behov. Reima er veldig kjente for yttertøyet sitt som hvert år kommer svært godt ut i tester. Tøyet er slitesterkt, har fint design og er favoritten hos mange norske foreldre. Reima er også svært konkurransedyktige på pris- her får du superbra kvalitet til en ok pris.


Reima vinterdress puhuri

Du finner også andre Parkdresser produkter fra Reima hos Lekmer. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Reima er med andre ord en storfavoritt blant foreldre som vil investere litt ekstra i godt utstyr til barna sine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg