torsdag 24. mars 2016

Reise februar 2019

Vi gir deg våre beste tips for reiseeventyr i vinter. Verden er full av spennende skatter - hva vil du oppleve? Bestill en treningsreise i dag! Se våre reisemål her.


Sie n ein Ziel, um im Monat Februar in die Ferien zu fahren egal wo auf der Welt? wieder auf dieser Seite die idealen Ziele wohin reisen im Februar in Aufenthalt in die Sonne ab die normalen Saisons.

Februar føles alltid som den lengste måneden i året, selv om det er den korteste. Skal du reise med hele familien vil Røhr-Staff legge turen til Tenerife. I februar regner det likevel en del, og det er veldig sjelden strandvær. Frister det med spektakulære naturopplevelser, unike destinasjoner, storbyer, spennende kulturer samt muligheten for en rekke fantastiske aktiviteter?


Peru Sør-Amerikas tredje største land kommer til å overraske mange. Du forbinder kanskje Peru med inkaenes historie og imponerende severdigheter, som ikoniske. Vil du ikke reise altfor langt når du skal til syden i februar , er Hurghada i Egypt et helt ypperlig reisemål for alle typer reisende. Her finner du herlige sydenforhold for både familiereisen og kjæresteturen, og med fly fra Norge lander du på Hurghada internasjonale lufthavn (HRG) til en gjennomsnittlig dagtemperatur på grader.


Hvordan ser din perfekte vinterferie ut?

Foretrekker du solvarme strender og salte ba eller vil du heller dra på en vinterreise til en storby? Uansett hvor du vil reise i vinter, så er du på rett sted. Ta en pause fra vinteren med en ferie til varmere strøk.


Vi har stort utvalg av reisemål til gode priser. Maldivene er best å reise til i perioden desember til februar. Det er få regndager og gjennomsnittstemperaturen ligger på grader. I havet kan du bade i deilige varmegrader og på nettene synker lufttemperaturen bare noen få grader ned til grader. Det kreves altså ikke mye klær når du skal reise til Maldivene.


Charterhotellene våre er håndplukkede og kontrolleres fortløpende av våre ansatte. Vil du vite mer om hotellet du ønsker å reise til, så finner du tidligere gjesters vurderinger sammen med hotellpresentasjonene, og du kan også spørre en av våre tidligere gjester om det er noe du lurer på. Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker. Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til unike destinasjoner over hele verden!


Cruisereise fra Shanghai til Singapore hvor du på turen besøker Hong Kong, Vietnam og Thailand. Sehen Sie auf einen Blick hier die besten Ziele wohin reisen in Reise in Europa im Februar in die Sonne ab das Wetter. Dette er ett av få reisemål hvor jeg alltid gråter når jeg skal reise fra – så spesielt er det, sier Rivera. Skal du på eksotisk langtur, besøke en storby, på sydenferie eller kanskje du legger ferien i Norge. Kom og bli inspirert, la erfarne reise operatører gi deg de aller beste tips, råd og erfaringer.


Denne retreaten består av lange, dype yogatimer. Reisen passer best for deg med minst års erfaring hvor vi fordyper oss i asana-teknikk og yogafilosofi.

Vi nyter Balis magi, vandrer blant fossefall, besøker templer og mer. Da vil du få en e-post straks prisen på den aktuelle flyreisen har sunket til ønsket nivå. For raskt å kunne dele en reise med venner og familie, kan du bruke de sosiale delingsfunksjonene våre, slik at dere raskt kan bestille reisen til den laveste prisen du har funnet. Reise og oppdage Madeira De fleste som reiser til Madeira bor i områdene rundt Funchal, men det finnes også andre hyggelige landsbyer og områder hvor du kan bo. Uansett om du bor ved Funchal eller et annet sted på Madeira, bør du reise litt rundt på øya under ferien din der.


Vestover fra Funchal finner du Câmara de Lobos, med utkikkspunktet Eira do Serrado hvorfra du kan skue utover. Med oss kan du reise på sol- og strandferier til klassiske reisemål som Hellas, Spania og Kroatia og eksotiske reisemål i Karibien, Emiratene og Thailand. Vil du på en weekendtur tilbyr vi reiser til mange storbyer verden rundt. Oppdag for eksempel London, New York, Roma eller Singapore.


Hele verden ligger for dine føtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg