fredag 18. mars 2016

Lett hekling

Når du har kontroll på luftmaskene, skal du lære å hekle fastmasker. De hekles inn i luftmaskene fra side til side, som du ser i videoen ovenfor. Tips: Hvis noe går galt- garnet faller kanskje av nålen eller du glemmer hvor langt du er kommet med masken (tro meg, det kan lett skje) – så kan du alltid dra lett i tråden du har rundt pekefingeren og starte fra begynnelsen igjen med masken.


Skal jeg avsløre en liten hemmelighet? Det er lett å hekle lue!

For meg har hekling vært den mystiske lillebroren til strikkingen, men så fort jeg fikk dreis på de grunnleggende maskene, viste det seg å være enda enklere enn å strikke. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. Design og modell: Tove FevangFoto: Geir ArnesenGryteklutene hekler du på en kvel hvis du kan hekle fra før. En fin gave og grytekluter er jo noe alle trenger.


Hekling er en teknikk for å fremstille tekstiler av garn. Vi har mange hjelpemidler for strikking og hekling som du kan benytte deg av! Dette er en nybegynnerboki hekling , med grundig innføring og trinn for trinn bilder.

I tillegg for duoppskrifter på skjerf, luer, tepper, puter og mye mer. Dette er siden for deg som har lyst til å lære hvordan man hekler! Hvis du foretrekker å strikke bare med en strikkepinne, er dette din plass. Med våre heklesett kan du gjøre det skjerfet du liker, en bikini til sommer, en pute eller et teppe.


Oppdag hvordan du hekler dem! Mønsteret finner du her. Litt om tilpasning av sokkene finner du i innlegget her. Beskrivelsen er for hekling med staver, men det meste kan overføres til hekling med fastmasker (som f.eks. på tåfellingen og hælen).


Her har jeg forklart hvordan du hekler i runder. Garn: Bruk gjerne et garn som er mykt og godt, for eksempel alpakka. Heklenål som passer til tråden.


Legg opp luftmasker til den bredden du ønsker på skjerfet. Utforsk denne tavlen til solbjorglyng på Pinterest: Lett hekling. Se flere ideer om Lett hekling , Hekling og Strikking. Istex Lett Lopi er en anerkjent garnkvalitet, som blir brukt av både norske- og utenlandske strikkeentusiaster.


Garnet er 1 ull, som vil kunne brukes til mange forskjellige hobbyprosjekter til både strikking og hekling.

Lær deg grunnteknikkene. I denne boken har Tove Fevang latt seg inspirere av alle de gamle, fine gryteklutene hun har funnet og fått av venner og bekjente. Hun gjenskaper dem i fine farger og. Bli klar til våren med dette vakre Sunrise sjal.


Garnet består av tynne tråder som ikke er spunnet, det gjør det helt perfekt til dette prosjektet. Finn favorittfargen din og lag ditt eget sunrise sjal. Denne hatten er fantastisk lett og behagelig og beskytter deg mot solstrålene. Du kan kombinere den med din favoritt-badedrakt og sandaler eller med en fin sommerkjole.


I den store hekle- og strikkepakken har vi samlet alt av det aller beste innen hekling og strikking som vi har å tilby deg! Dette er en pakke som ene og alene konsentrerer seg rundt hekling og strikking, og som er en kjempegod ressurs for alle som hekler og strikker. Titt inn Garn - Nettbutikk - Alt du trenger til Strikking, brodering og hekling. Karianne rutenett kan brukes til det meste – både matvarer, på stranden eller til hverdags.


For de av dere som kan hekle fra før er dette så lett at man ler litt mens man holder på, og for alle dere som kan strikke er det sikkert lett da også, og for dere som verken kan strikke eller hekling - jeg tror virkelig at hakking som er teknikken som gjør at svigermor føler det er håp for deg likevel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg