onsdag 23. mars 2016

If forsikring bedrift

If forsikring bedrift

Hvordan starte egen bedrift. Hvilken forsikring trenger du, og hva vil det koste? La oss gjøre det enkelt for deg når du skal starte egen bedrift. Vi oppdaterer systemene våre. Prisberegner, skadeskjemaer, Min side og Min bedrift kan derfor være ustabil.


Logg inn på Mine sider som gir deg direkte tilgang til forsikringene og skadesakene dine. Pensjon og forsikring er viktig. Vi i Storebrand gir råd om hvordan du sikrer en trygg hverdag og god fremtid for deg og dine ansatte. Ta først kontakt med reisearrangør for ombooking eller refusjon av reisen. Du får en bank som kjenner det lokale markedet, og som alltid er her for å gi deg god hjelp i viktige avgjørelser.


Bil Kasko er Norges mest kjøpte bilforsikring. Forsikre deg og din familie. Sikre hjemmet ditt og eiendelene dine. Trygghet for kjæledyret ditt. En av markedets beste reiseforsikringer.


If forsikring bedrift

Vi kan pensjon og forsikring for dine ansatte og din bedrift. Billige blekkpatroner får du i nettbutikken. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ved å fylle ut skjemaet på denne siden blir din bedrift koblet med forsikringsselskap som leverer de forsikringene dere har, eller har behov for, og du kan enkelt sammenligne vilkår og pris. Få tilbud til din bedrift. Skal du endre en forsikring må du logge deg inn på bedriften, gå til riktig forsikring og velge endre forsikring. Du kan også endre kilometerstand eller kjørelengde, melde inn og ut ansatte og melde inn og ut kjøretøy på gruppeforsikring ved å logge inn. Sikring og forsikring – samarbeidet mellom Tryg og Nokas gir din bedrift den beste totalløsningen for sikring og forsikring.


Oppgjørsgaranti – vi garanterer skadeoppgjør innen virkedager. Bryter vi løftet, dekker vi egenandelen din. Dekningsgaranti - har du fått nye ansatte eller kjøpt nye eiendeler, men glemt å melde ifra til oss?


Svar på spørsmål om livsforsikring finner du på nordealiv. Der kan du gjøre endringer på forsikringen. Bilforsikring bedrift (firmabilforsikring). Det er forsikrings­selskapene som skal kreve inn den nye avgiften, sammen med betalingen for forsikring av kjøretøy.


Vi er kåret til best i test. Kjøp din skade- og livsforsikring hos oss. Her kan du også melde skade. Skadeforsikringsselskapene til SpareBank og DNB har nå blitt slått sammen til det nye forsikringsselskapet Fremtind.


Som en konsekvens av disse endringene, har vi rendyrket kundeportalene våre. Alt knyttet til forsikringer for bedriften og de ansatte, finner du ved å logge inn på kundeportalen for forsikring. Velg den beste forsikringen for din bedrift.


If forsikring bedrift

Husk å logge ut når du er ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg