onsdag 2. mars 2016

Grieghallen parkering

Stort utvalg hotell med parkering. Se bilder, les kundeomtale og book! Gratis avbestilling! Mer enn arrangement i salg nå. Sjekk årets program her. Gjør showopplevelsen til en helaften!


Grieghallen parkering

Kjøp rimelig hotellpakke med de beste billettene. Innkjøring fra Lars Hillesgate og utkjøring i Strømgaten. Husk å stemple billetten i automaten ved hovedinngangen. P-huset har innkjøring fra Lars Hilles gate og utkjøring i Strømsgaten. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Her tilbys korttidsparkering og parkering på abonnementsbasis mellom 06. Glem leting etter gateparkering, enveiskjøringer, soneparkering og ly for regn. Her er oversikten over prisene for parkering i våre anlegg. For a list of prices and rates in English, click here.


Priser for nytt ladeområde i ByGarasjen finner du her. Hallen har ein sentral plassering i Bergen og gjer den til eit naturleg kulturell møtestad. Det er parkeringshall under bakkenivå. Begge disse parkeringshusene eies av Qpark.


Våre priser er på et rimelig nivå. NordnesGarasjen ligger ytterst på nordneshalvøyen, like ved Akvariet i Bergen og Nordnes Sjøbad. Lovverket skiller mellom stans og parkering. Kortest mulig stans for av- eller pålessing er ikke en parkering , men en stans.


Grieghallen parkering

Det betyr at dersom du for eksempel skal flytte, kan du stanse i boligsoner og på strekninger som er regulert med parkering forbudt (skilt 372) mens det pågår av- eller pålessing. Har du sett årets program? Kjente attraksjoner som Bryggen, Fløibanen og Fisketorget er i gangavstand fra parkeringen. Parkering i Rosenkrantz P-hus, Bergen Sentrum. Statistikk har stor verdi for videreutvikling av nettsidene våre.


Vi ser på slike informasjonskapsler (cookies) som nødvendige og de samler kun inn informasjon som ikke kan knyttes til deg som enkeltperson. Grieghallen er kjent verden over for sin fremragende akustikk. Ballett, opera, symfonisk musikk, pianokonserter, kor, pop. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Bergen and beyond.


Grieghallen parkering

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre! Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin nyhetsbrevtjeneste mottar du informasjon på e-post om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg