fredag 18. mars 2016

Brandsdal herre

Brandstad er premium herretøy butikk-kjede med butikker og webshoppen brandstad. Brandstad leverer god service, høy kvalitet og kjente brands i moderne, lys og fin butikk. Når du melder deg på for å motta tilbake-på-lager varsel, melder du deg også på vårt nyhetsbrev. Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du måtte ønske (uten at det vil påvirke tilbake-på-lager varselet).


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Farvatn vattert jakke til herre er en lett vattert jakke med 4-veis stretchfunksjon, og svært gode vanntette og fukttransporterende evner. Jakken er utviklet spesielt for et aktivt friluftsliv der man ønsker optimal bevegelsesfrihet. Hos XXL har vi et stort utvalg regntøy til herre fra Helly Hansen, m. Hold deg tørr i regnværet, kjøp regntøy på XXL.


Vi har et stort utvalg jakker og ytterjakker til herre. Vi har 1 fornøydgaranti dagers prisløfte 1dager åpent kjøp. Liavika vest til herre er en kroppsnær, lett og hurtigtørkende vest som er spesielt utviklet for et aktivt friluftsliv.

Vesten består av tre materialer med stretchfunksjon som gir god bevegelighet og ventilering. Hovedmaterialet i front er i 4-veis stretch, i tillegg er det kontrastfelter i sidene og luftig tightsmateriale i ryggen. Stilig pique som passer ypperlig til ethvert antrekk. Brandsdal of Norway langermet pique til Herre – Mørkeblå. Har du glemt kontoen din?


Vi har samlet annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss! Her vil du finne capser i et gigantisk utvalg fra verdens største varemerker av capser og snapbacks. Se vårt utvalg av vintersko og boots til herre fra kjente merker som Salomon, Helly Hansen, Gore Tex, m. Kjøp vintersko til herre hos XXL. Se mer og kjøp på XXL.


Str M 3-lags skalljakke i mykt materiale. Den passer for alle aktive mennesker som ønsker å gå på ski, stå alpint, stå på snowboard eller som rett og slett bare ønsker den perfekte fritidsjakken. Søk etter brandsdal anorakk på Kelkoo.


De kjenner ikke personligheten din, eller hvordan du oppfører deg. Sammenlign tilbud på brandsdal anorakk fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Det er derfor viktig å ha herreklær som viser hvem du er, slik at du kan gi de nye bekjentskapene dine et godt førsteinntrykk.

Sider i kategorien Norske langrennsløpere Under vises 2av totalt 4sider som befinner seg i denne kategorien. Rains har en serie flotte regnjakker til både dame og herre fra vanlige regnjakker med normal lengde til parkas, regnfrakker og regnkåper. Du får dem i en rekke farger (de fleste farger faktisk) og snitt, både unisex modeller og mer “damete” snitt. Brandos sko har i løpet av få år rukket å bli en favoritt blant mange nordmenn. Poloen er kortermet, og svært behagelig i 1 bomull.


Passer perfekt til ethvert antrekk. Regnbuksene puster, noe som bidrar til maksimal komfort i all slags vær. Free shipping in Norway for orders over 8NOK. Str M Et glimrende plagg å bruke når det begynner å bli kjølig på kveldene. Kanskje noen man er glad i fortjener denne.


Vanntett, vindtett og pustende materiale. Damejakken er i størrelse XL, er lilla og har insvunget midje. Herrejakken er blå i størrelsen XXL. Den er ikke stor i størrelsen. Selges for min Nok 3per jakke mot henting i Bodø.


Begge jakkene er nye og ubrukte. Merkelapp henger ennå på. Vi har testet damemodeller, men de aller fleste modellene finnes også for herrer.


En fjellanorakk er et tradisjonelt plagg som brukes når du ferdes i fjellet vinterstid for å beskytte overkroppen, baken og hodet mot vin kulde og snø. Dette er oppgitt under den enkelte testartikkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg