fredag 18. mars 2016

Rammer 50x70

Rammer 50x70

Fraktfritt over 3kr. Finn rammer i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme.


Rammer 50x70

Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Ulike veggmaterialer krever ulike typer festemidler. Bruk festemidler som passer best til veggene i hjemmet ditt.


Likevel er man mange ganger redd for å bruke store rammer og nøyer seg i stedet med noe mindre. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Passepartout er inkludert. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.


Hos Desenio finner du et stort utvalg av rammer. I denne kategorien finner du alle bilderammene våre med målene 50x70cm. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer.


Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. Plexiglass gir lette og uknuselige bilder.


Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på Desenio. Små og store rammer for veggen din. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater.


Rammer 50x70

Nordens største utvalg av fotorammer. Hvis det er én ting vi har 1 kontroll på, så er det rammer ! Vi vet alltid hva som gjelder. Vi har kontroll på trendene, vi sørger for å alltid ha med klassikerne i utvalget vårt, vi fanger opp ønskene deres og vi har et godt sortiment både når det gjelder billige rammer og mer eksklusive varianter. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan du kan håndtere dem her. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Rammer 50x70

De fleste har i dag mange lidt billigere rammer , posters, puder, gardiner med mere, og udskifter ofte. Tidligere var det mere sådan, at man købte en ramme i eksempelvis størrelsen 50xog havde den for alfremtid. Rammer i mange størrelser.


Idag udskifter vi i stedet både rammer med målene 50x, og rammer i andre størrelser og andet, med jævne mellemrum. Gjør siste finish på bildeveggen din med rammer i svart tre. Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg