mandag 28. mars 2016

Gravid uke 35 blogg

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det å være gravid , til tross for alle plagene og smertene, er en LANGT lettere oppgave enn det å være mamma. Babyen får du uansett møte tidsnok, og det å ønske babyen ut i uke 34- synes jeg rett og slett er grusomt og det provoserer meg ganske kraftig og lese bloggene til unge jenter som skriver at de ønsker en fødsel da.


Om barnet: Griperefleksen er ferdig utviklet.

I begynnelsen av denne uken er fosteret uker gammelt. Tåneglene når nå tåspissene. Om du kunne plassert fingeren din i fosterets håndflate, ville den lille hånden lukket seg om den.


Hun fyller nesten hele livmoren nå og skal mest av alt bare legge på seg de neste ukene. Det er flott å ha rundet uker, men det er mindre flott å ha så mye vondt i magen. For å distrahere meg fra det, fyller jeg tiden med absolutt alt jeg klarer.


Etter fødselen vil basalnivået av prolaktinutskillelse gå ned til ikke- gravid nivå over noen uker. Gravid uke symptomer. Magen din er nå kanskje på det høyeste nivået i hele svangerskapet.

Det innebærer at du kan føle at det er vanskelig å puste dypt ned i lungene, og at det liksom ikke er plass til maten du spiser. Trøst deg med at babyen snart synker ned i bekkenet, om den ikke allerede har gjort det. Da var vi i uke ! En uke unna uke 3 noe jeg ser på som et stort vendepunkt i graviditeten egentlig. Så det er litt blanding fra uke og nå uke 36. Send dette via e-post Blogg dette!


Andre tanker: prosent av barn som fødes i uke , vil overleve. Jeg ønsker likevel at hun skal holde seg inne i minst to uker til, så hun ikke er prematur når hun kommer. Vi gleder oss enormt til å få møte henne!


Akkurat høygravid har jeg kjent meg som en stun men. Magen begynner å bli stor nå, og det kjennes godt på kroppen. Heldigvis betyr det bare at lille jenta har det bra og at hun vokser.


Det var vel omtrent som forventet: det er ikke så mye man kan få gjort med det faktum at bekkenet har blitt løsere og nervene blir irriterte. De får også tilbud om igangsetting av fødsel dersom de går en uke over termin. Hvis du aktivt forsøker å få barn, og er under år, anbefaler Carlsson å ta kontakt med en lege dersom du ikke har blitt gravid etter ett år. Er du over år råder hun deg å søke hjelp tidligere, allerede etter seks måneder med aktive forsøk.


Nok en uke har kommet og gått. De skriver også at det er viktig for mor å lade batteriene, og ikke bruke opp det man har av oppsparte krefter. I uke er proporsjonene mellom hode, bein, armer og kropp nå slik de vil være ved fødselen.

Lungene er nesten ferdig utviklet. Barnet har likevel best av å være i mors liv i ytterligere noen uker. Slik ser magen min ut i begynnelsen av uke 3 jeg føler som sagt ikke at magen min vokser noe særlig mye lenger, kan hende andre ser det men jeg ser det ikke så godt. Jeg ser jo tvillingene på ultralyd annenhver uke , og kjenner bevegelse fra begge hver dag, men synes fortsatt det er litt sprøtt å tenke på at det er to der inne.


Aktivitet innenfra: Det er aktivitet hverdag, det er en fantastisk følelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg