torsdag 10. mars 2016

Fjerne silikon blogg

Nå, flere år etter, kjennes de som ekte pupper. Et alternativ er jo å fjerne silikonprotesene, og heller ta fettransplantasjon, dvs fylle brystene med fett fra et annet sted på kroppen. Om jeg velger å fjerne silikon er jeg forberedt på å angre den første tiden, men jeg er redd det aldri kommer til å trekke seg tilbake.


Det hadde føltes så dritt å fjerne , og så ikke være fornøyd og ende opp med å ta silikon igjen. Jeg aner heller ikke hvordan puppene mine så ut før jeg tok silikon.

Man tenkte jo ikke sånn når man er ung. Jeg vil ikke ha silikon i rumpa når jeg er år. Og skal rumpa ha en sjanse til å trekke seg tilbake igjen til slik den var, så må jeg fjerne den nå. Vurderer å fjerne silikon i puppene:. I sin blogg forteller hun at hun nå vurderer å fjerne silikoninnleggene hun fikk satt inn i brystene som ung.


Den kjøpes der du kjøper silikon som regel. Sjekk på tuben om underlaget du skal fjerne silikon fra tåler middelet! Det blir unødig mye søl dersom du starter med silikonfjerner.

Hvorfor holdt du det i skjul for bloggen i starten? Jeg var ikke mer enn år da jeg tok silikon , var veldig usikker på hva folk ville mene om det og var redd for å bli dømt. Derfor turte jeg nesten ikke si det til noen, jeg sa det faktisk ikke til mine egne foreldre en gang (anbefales ikke). Silikon er å anbefale da den er mer flexibel enn tec7. Hvis du bruker tecbør du kjøpe med det som heter tec7cleaner.


Hvis du har klister fjerner som du bruker på ski er det også bra og bruke til å fjerne gammel fugemasse. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. SPESIALMIDDEL: Silikonfjerner løser opp gammel silikon. Foto: BRYNJULF BLIX Vis mer.


Hvis det av en eller annen grunn ikke er noen fuge fra før, fordi det har sittet en list eller det har vært brukt en annen løsning, må du bare gjøre rent underlaget. Fjern alt løst smuss, og fjern fett og såperester med et egnet middel. Får det ikkje vekk jo.


Har prøvd alt mulig. Alle slags vaskemidler, steam. Kjøpte et middel som skulle vært for å fjerne silikon , men det var ikkje noe super effekt av det. Eneste som hjelper er å stå med fingernegler og skrape, men det går jo ikkje på så store områder.


Ser så fælt ut, og vil ha.

Slik fjerner Silikon Flekker fra Glass Når du arbeider med silikon caulks og selfangere, er det veldig lett å beite et vindu, speil eller andre glassoverflate og tilfeldigvis smøre litt silikon over det. Fjernet nettopp selv en del silicon fra en innvendig filterboks som ble fjerna , med svært godt resultat av aceton :) Litt gnikking må til, men det må du nok regne med uansett hvilket løsemiddel du bruker. Dette er ikke slutten av verden. I utgangspunktet er det å fjerne silikon et veldig lite inngrep (litt mer trøbbel om man fjerner kapsel i tillegg, slik jeg gjorde, men generelt er det en rask operasjon).


De siste dagene har det tikket inn en del spørsmål her på bloggen og om jeg har tatt silikon. For meg er det veldig viktig å være åpen og ærlig om alle ting, og derfor vil jeg svare på dette spørsmålene i et innlegg siden det er en del som lurer. Nei, jeg har ikke tatt silikon.


De fleste kompisene inkl meg tar heller en dame uten bryster. Jeg fatter ikke hvorfor jenter får komplekser fordi de. Ingen av delene er særlig. Tror du vet best om du har silikon eller ikke, så syns det er bare teit at folk skal spekulere om du har eller ikke. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen.


Egmont Publishing AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg