onsdag 2. mars 2016

Ida gikk ned 30 kg på 6 måneder

Siden Ida begynte på diett har hun gått ned kg. Det var en måneders vektreise som bestod av diettperioder, trening og harde rutiner – og dette var starten på hennes nye liv. De beryktede kiloene er fremdeles der, men det viktigste er hvordan klærne sitter. Nå din idealvekt med Vektklubb - VGs Vektklubb - ned i vekt med en.


Ville ned kg - gikk ned kg. Derfor er det ekstra hyggelig når noen forteller hvordan de har mistet kg kun ved å legge om kostholdet, noe Aina Berntsen. Som overskriften sier er slanking noe jeg har gjort før.


Men nå er jeg frisk og vil ha igjen kroppen min, for. Uken etter hadde jeg gått ned ,kg totalt. Thor gikk ned kg på lavkarbo. Etter måneder sa vekta minus kg.


Nutrilett har et bredt utvalg av smarte, lette måltider for deg på farten. Gratis frakt på alle ordre over 5kr. Kjøp din favoritt på nutrilett.


Ida gikk ned kg på måneder ! Caroline (24) gikk ned fra 1til kilo, nå smiler livet mer enn noen gang Caroline har i løpet av de siste årene tatt av over kilo. Her forteller hun hvordan hun gjorde det, hva hun har jobbet med og gir deg samtidig sine beste tips. Vektnedgangen pågår fortsatt, men hun tar seg god tid.


Elisabeth (23) ned kilo på ni måneder - Jeg skal aldri tilbake. Her kan du lese den utrolige historien om Elisabeth. Finn laveste nettpris her. Anette veide 1kg - spiste bort overvekten - Jeg spiser sjokoladekrem til frokost hver dag, avslører hun. Gikk ned kg på fire måneder Stein slank i ekspressfart.


På halvannet år gikk 23-åringen ned kilo. Geir Tverdal 23:0 5. Det handler om å øke hverdagsaktiviteten sier Ida til iform. Resultatet ble Vita Univers, med kurs, kostplaner oppskrifter med utregnet næringsinnhold med mer.


I år holdt jeg vekta stabil, før den har gått litt opp og ned igjen. Jeg gikk ned kg på , hvor av de siste var på ett år. Venstre vil åpne opp for surrogati uten betaling. Det kan hjelpe kvinner som ikke kan få barn. Da Ida Larsen mistet evnen til å bære frem egne barn, fikk hun heller ikke tilbud om å bevare eggene sine.


Jeg er år, var oppe i 8 kg for tre år siden, var nede på jula to år siden, og har nå på mystisk vis sneket meg opp til kg igjen. Må bare innom for å fortelle at dagens veiing gikk strålende! D Nå er jeg på lavere vekt enn før jul - hurra!


Det føles egentlig nesten litt ufortjent, for jeg begynte ikke med superfokus før mandag. Og man går jo ikke akkurat ned mer enn en kilo på fire dager. Slik gikk det da hun spilte. Ida Marcussen med skuffende VM-åpning. For tre måneder siden mistet han broren.


Susann (29) gikk ned kg på ett år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg