torsdag 19. juli 2018

Hvordan slette facebook side

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Du må være administrator for den aktuelle siden for å slette den. Du kommer så til siste side hvor du får opplyst om at kontoen din vil. Hvordan slette et treff fra.


For at slette din side skal du være administrator for den pågældende side.

Denne artikkelen er ment å hjelpe slike sufferers. Jeg skulle opprette en hemmelig gruppe, men gjorde feil og opprettet en ny side. Nå vet jeg ikke hvordan jeg får slettet denne siden. Hittil har jeg bare funnet ut hvordan jeg stenger den midlertidig – men jeg vil slette den permanent.


Det kreves ikke innlogning for å få tilgang til skjemaene, men du må oppgi riktig lenke til profilen det gjelder. Hvis det har gått mindre enn dager siden du iverksatte slettingen, kan du avbryte kontoslettingen. Klikk på Deaktivering og sletting.

Velg Deaktiver konto, og klikk deretter på Fortsett til deaktivering av konto og følg instruksjonene for å bekrefte. På et bestemt tidspunkt vil du kanskje også slette de gamle sidene dine. Har lest en del men finner det ikke ut.


Alle disse spørsmålene kan inngås i en setning, som er Slik sletter du en melding på Messenger. Husk, at du skal have adgang til den e-mail eller det mobilnummer, du bruger til at logge på me for at fuldføre genaktiveringen. Er det lovbrudd om man tar bilde av noen på snapchat og sletter det med en gang? Noen har laget en bruker i mitt navn, hvordan sletter jeg den? Jeg lurer på om hvis man sletter en person fra kontaktlisten sin, vil.


Hvis du har en uønsket, tom side i dokumentet, kan det hende dokumentet inneholder tomme avsnitt, manuelle sideskift eller spesialformaterte inndelingsskift. Du kan slette tomme avsnitt og sideskift ved hjelp av redigeringsvisningen i Word for nettet. Du må ha skrivebordsversjonen av Word for å kunne slette eller endre inndelingsskift.


Grupper, der ikke har nogen medlemmer, bliver automatisk slettet. Hvis du har oprettet en gruppe, kan du slette gruppen ved at fjerne alle dens medlemmer og derefter fjerne dig selv. Velg Forlat gruppe ved siden av navnet ditt når du har fjernet de andre medlemmene.


Merk: Hvis du er administrator, kan du ikke slette en gruppe du ikke har opprettet selv, med mindre personen som opprettet gruppen, velger å forlate den.

Du kan enten deaktivere profilen, eller slette den helt. Vi gir deg oppskriften. Nedenfor finner du enkle steg du må ta for å opprette, synliggjøre og optimalisere bedriftssiden til din virksomhet eller tjeneste. Dersom du ikke får logget inn med brukernavn og passord kan du prøve å tilbakestille passordet.


Trykk på ikonet nederst til høyre for å komme deg til din profil side. Del artikel Hvis du skjuler en kommentar til et opslag på din side , er kommentaren kun synlig for den person, der har skrevet den, og vedkommendes venner. Jeg kom over en facebook side hvor det er en baby som profilen er for, dvs en unge som er under 1år. Foreldrene har mest sannsynlig opprettet denne som da skal være deres unge under 1år.


Jeg har ikke mail adressa eller passord etc til denne. Når det er en side du vil slette , skal du ikke helt gå frem efter ovenstående model. Du skal istedet: 1) Gå ind på din facebook side du vil slette 2) Øverst er der en knap der hedder “Rediger side ”. Det er det sykeste jeg har sett.


Klik på den og en menu folder sig ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg