mandag 9. juli 2018

Hvordan hekle lue video

Ta et kast rundt nålen - Trekk tråden. I denne DROPS video viser vi hvordan man hekler en lue i halvstaver i DROPS Extra 0-929. Du må også lese oppskriften i tillegg til å se videoen. Du finner oppskriften ved å klikke på bildet under.


Hvordan hekle lue video

MAGISK RING (uten hull i midten) Denne magiske ringen er laget med fm, du lager så mange som du trenger til din ring - Lag en løkke - Stikk. Ofte starter heklede ruter, ringer osv. Noen ganger vil du kanskje ikke ha et hull i midten og da passer denne teknikken godt. Hold i garnenden og surr garnet rundt venstre finger for å danne en løkke. Hvordan hekle fastmasker?


Eli vatshaug Stene. Ol lue fra toppen - Duration: 28:54. Det er lett å hekle lue ! For meg har hekling vært den mystiske lillebroren til strikkingen, men så fort jeg fikk dreis på de grunnleggende maskene, viste det seg å være enda enklere enn å strikke. Legg tråden rundt nålen. Stikk nålen gjennom masken du skal hekle , gjør et kast rundt nålen og dra tråden gjennom masken, det er nå masker på nålen.


Hvordan hekle lue video

Gjør et nytt kast og dra gjennom alle tre maskene. Våre videoer har ikke lyd. Vi er et verdensbasert selskap og våre videoer sees av mennesker over hele verden, der alle snakker forskjellige språk, hvorav mange ikke forstår engelsk. Vi har derfor en instruksjonstekst til denne videoen, og ingen lyd som forstyrrer. Har du problemer med å spille.


Vi starter med å legge opp et bestemt antall luftmasker og setter de sammen til en ring med en kjedemaske (kjm). En video viser deg hvordan du kan f. Her kan du lœre å hekle hjørne til hjørne, eller c2c som det kalles på engelsk. Dette er snart år siden, og lidenskapen har bare vokst med årene. Jeg elsker å lære heklingen videre til andre, noe som har resultert i noen heklekurs her i Bergen.


I tillegg har jeg også laget noen grunnleggende videoer for nybegynnere. De er uten ly men det ligger tekst nedenfor hver video. Ja nå er jeg virkelig gang her. Holder på å lære meg å hekle , og har fått dilla på luer. Mens jeg var igang med å hekle OL-lua laget jeg like gjerne ei egen lue.


Jeg brukte omtrent gram garn av grunn farven og litt av den andre. Se video og illustrasjoner. Bildene under viser trinn for trinn hvordan du legger opp masker. Her finner du både hekle - og strikkedesign,.


Nå som du har lært alle basismaskene kan du bruke dem til akkurat det du ønsker, enten det er å hekle en blomst, hekle lue eller hekle lyslykt. Oppskrift på blomst finner du her. Og når nissen er en så stor del av julen så er det ikke vanskelig å forstå hvorfor det er mange som er glade for å hekle nisser – og som gjør det hvert år.


Hvis du har lyst til å lage denne heklede nisse med en stor lue er oppskriften gratis. Nissens lue avsluttes med en omgang krepsemasker. Hekle fm inni ringen.


Hvordan hekle lue video

Du har en nydelig OL lue klar til bruk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg