tirsdag 24. juli 2018

Vekten stjernetegn dato

Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. Horoskop etter fødselsdato - styrende planet Horoskop - stjernetegn Fødselsdato - Måned Styrende planet Påvirkende planet Væren 21. MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22. Vekten , på latin kalt Libra, er et stjernetegn og et stjernebilde.


Nøkkelord I balanse.

Personer som er født i perioden 23. Samarbeidsorientert, diplomatiske, Urbane, rettferdig, må partnerskap, raffinerte, balansert, grasiøs, sjarmerende, debative bare åpen sinn, sosial. To stjernetegn fra hverandre = venner med frynsegoder Ser du etter et forhold som varer litt lengre enn en bytur etterfulgt av en overnatting, bør du holde deg unna de med stjernetegn to hakk unna deg.


Edut sier at denne romansen føles mer som om du dater din beste venn - bare med mer seksuell kjemi. Vekten er det syvende tegnet i Zodiaken og innleder en ny årstid ved høstjevndøgn. Det motsatte tegnet av Væren.


I motsetning til værens tegn er Vekter svært opptatt av andre og har behov for å være sammen med noen. De har ofte beilere, er sjarmerende og vakre og liker å omgi seg med naturlige og behagelige stoffer og energier.

Etter at han slapp henne av på vei til kontoret hans, begynte hun å bekymre seg. Hans løfter var nesten for godt til å være sant, så hun ringte ham, bare for å sørge for at hun ikke hadde drømt. Han var fortsatt spent, gjentok han alle sine løfter og ambisiøse planer, og de gjorde en dato for å komme sammen igjen uken etter. Det er ikke et sunt forhol hvis partneren din ikke gidder å svare på meldingene dine. Og det er ikke kjærlighet når planer hele tiden blir avlyst.


Dette er altså året du skal lete etter stjernetegn som vil investere like mye som deg i forholdet. Er du født i Vekten ? Det betyr at prosent av oss er født i et annet stjernetegn enn det vi har trodd. Det er dårlig nytt for alle som har tatovert stjernetegnet sitt.


Sjekk ditt egentlige stjernetegn nederst i saken. Folk født under tegnet av vekten er fredelige og rettferdige, og de hater å være alene. Partnerskap er svært viktig. Når vekten har dyppet ned mot slapphet, kan du ikke flytte Libra med damp spade.


Kjennetegn for Vekten Vekten er født: 24. De har et stort behov for sosial anerkjennelse og oppmerksomhet. Hvert enkelt stjernetegn er blitt tilknyttet bestemte kjennetegn og egenskaper.


I grupper på tre er stjernetegnene delt i fire elementer : ild (væren, løven og skytten), jord (tyren, jomfruen og steinbukken), luft (tvillingen, vekten og vannmannen) og vann (krepsen, skorpionen og fiskene).

Du kender med garanti din fødselsdato og den skal du nu bruge for at finde det stjernetegn , du er tilknyttet. Du kan også læse om din familie og venners stjernetegn og horoskop, hvis bare du ved hvornår, de er født. Herunder har vi listet alle med datoer , så du let kan danne dig et overblik og klikke videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg