fredag 27. juli 2018

Badekar 110 cm

Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Kjøp badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Flere modeller med ulik lengde og bredde.


Sparmax har badekar med dusj til markedets beste priser. Best på pris og kvalitet.

Badekar er ikke hva det en gang var. Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design. Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse. Med våre moderne badekar vil du lure på hvorfor du ikke alltid har hatt et.


Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering! Du kan velge å bygge det inn, slik at det blir en del av badet, eller så har vi og enkelte modeller med ende- og sidepanel, slik at det kan brukes som et frittstående badekar. For at du skal være trygg på at vi leverer badekar av høy kvalitet, tilbyr vi derfor års garanti, og vi lagerfører reservedeler like lenge.


Takk for at du besøkte netbutikken vår!

Dersom du ikke finner produktet du leter etter - ta kontakt! For de som ønsker, mottar vi også bestillinger via telefon og e-post. Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg. Behovene er veldig ulike. Et lille badekar er lidt højere end de lidt større badekar , det betyder en god vanddybe, og at det meste af din krop er dækket af van selvom du sidder i et lille badekar.


KLIKK HER til TILBEHØR på BADEKAR. Under ,,leveranser,, i menyen kan du velge å få varene levert på døren. Leveransert basert på vår egen transport av varer levert på døren hos deg. Du kan også ved utsjekk velg frakt og forsendelse basert på POSTEN eller BRING.


Våre badekar er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan det søkes på type badekar og på badekarets lengde. Gå direkte inn på produsent og deres serier om det ønskes andre størrelser eller løsninger.


Vi fører store badekar og sma badekar i alt fra retro- og romantisk stil, til moderne og minimalistiske utgaver. Selvom du har et lille badeværelse, skal du ikke undvære et badekar. Kan bruges både af børn og voksne pga.


Quadro slim er udarbejdet i sanitetsacryl, på et fuldbærende stålstel med justerbare fødder. Vakker frittstående badekar Enkelt fritstående badekar med tynde sider. De ultra tynde sider gør at badekarret udnyttes optimalt.

Har du liten plass, men orker ikke tanken på å bo uten badekar , kan et lite sittebadekar være løsningen. I tillegg er det prisgunstig. Sittebadekar fra Svedbergs: Lite kar som ikke tar stort mer plass enn en dusj. PureDay er designet av Phoenix Design Studio. De har vektlagt smarte og praktiske dusjløsninger for baderommet når de designet denne dusjserien - derav kombinasjonen skyvedør og fastfelt.


Dusjhjørnet 601-er av høy kvalitet. All tilkobling av elementer på baderommet, krever tilpasning av rør og avløpsdeler. Vi tilbyr derfor et stort utvalg av rør- og avløpsdeler til ditt baderom. Du finner blant annet avløp- og kloakkrør, trykkslanger, stoppekraner, vannlåser, berederslanger, vaskemaskinuttak, bunnventiler, kobberør, rørisolering, pex-rør og pem-rør og rør-i-rør deler hos oss.


Giv dig selv den perfekte badeoplevelse hver eneste dag og nyd den lækre følelse af et dejligt varmt karbad. En rekke kvalitetsbadekar finner du hos Sparmax, til markedets beste priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg