fredag 27. juli 2018

Stratos salt karamell

Send inn en forespørsel i dag! Vi gir våre kunder den beste logistikken, med enkel varehåndtering. Bekreftelsen kommer med en gang. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.


Stratos salt karamell

Statos kommer ikke bare med én ny smak i vinter. Også Salty Caramel skal kjempe om å bli en vinner på folks tunger. Magisk blanding av søtt og salt.


Fyldig fløteis med karamellsmak, salt karamellsaus og knasende crispkuler – også med salt karamellsmak. Stratos salt karamell. Logg inn eller bli medlem. Les ukens kundeavis.


Unik boblende sjokolademasse, som er kombinert med deilig salt karamell. Vil dere se flere slike typer videoer? Aldergrense tillatt for alle. FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER SNAPCHAT: Hjartholm90. Har ikke smakt cookies and cream ennå.


Pynt: melisdryss, mørk opphakket sjokolade, jordbær, is. Sett ovnen på 2grader 2. Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og rør til klumpfri krem 3. Stekes midt i ovnen i 10. Godteri inneholder gjerne mye sukker, mye fett og også etter hvert mye salt. Sukker trenger ikke kroppen i det hele tatt, fettet i sjokolade er av typen som kroppen kan lage selv, og ekstra salt i lakris og salt sjokolade, er ikke bra for hjertet, sier Arsky.


Men det er viktig å gjøre dette gradvis. Hadde vi fjernet 1tonn salt over natten hadde forbrukerne kanskje ikke valgt å kjøpe produktene våre, forklarer han. Han forteller at det er like viktig for Orkla å redusere innholdet av salt , sukker og mettet fett i eksisterende produkter som å lansere nye. Den var go men de kunne droppet ordet salt for min del.


Det skal også smake godt. Ble altfor for tam smak på karamellen. Når det er sagt så smakte den godt og blir nok gjenkjøp ved en annen anledning.


Orkla ønsker å ta et ansvar for folkehelsen, for vi får i oss altfor mye sukker, salt og mettet fett. Mango og bringebær. Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Nja, ikke før matpausen. Takknemlige for all hjelp.


Kake blir det seinere, sannsynligvis mandag. Ordfører Lilly Gunn Nyheim har nemlig lovet feiring med bløtkake dersom kontoret berget. Tidligere glutenfrie produkter produsert på denne linjen kan etter denne datoen inneholde spor av gluten. Forbruker etterspør en hverdagsbar som leverer enda bedre på smak, metthet og mindre sukker, en naturlig rolle for Go’morgen å ta.


De nye barene er inspirert av den gode müslien fra Go’morgen yoghurten. Ikke så ofte jeg spiser sjokolade da. Er mer glad i boller og kaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg