tirsdag 17. juli 2018

Dikt om kjærlighet

Dikt om kjærlighet – av 30. Du gjør meg komplett du utfyller meg og når vi er sammen kan jeg aldri gå lei. Ditt smil kan lyse opp enhver regnværsdag Når vi er sammen fylles jeg med velbehag, Du skjønner meg uten at jeg sier et ord den kjærligheten som fyller meg er så uendelig stor. Ingen veit vægen vi vandre. Kjærlighet kommer, og kjærlighet går.


Men din vil je vara i dager og år.

Je vil itte sjå på ændre. Mitt hjerte er ditt, ditt hjerte er mitt. Og visa med seljelyd låter. Min glede er din, din glede er min. Og sorgen er min når du gråter.


Dersom De finner dikt som De liker eller annen nyttig informasjon på Internett så bør De skrive ut en kopi eller lagre nettsiden lokalt. Les og nyt dikt på Internett mens De kan! Waale-Barns tanker om kjærlighet og ekteskap.

Vakre dikt vi har brukt i bryllup, om kjærlighet , samhold og nærhet. Jeg skriver mye dikt. Dersom du har lyst til å kjøpe ei av disse kan jeg anbefale kubikks hjerte. Den kan du for eksempel få kjøpt hos Norli her.


En liten side med kjente og kjære sitater,kloke or dikt ,forfattere,lykke, kjærlighet ,sorg og barn. Vi tenger alle gode ord. Si det med ord er et tilbud fra Mental Helse til alle som ønsker å sende oss en melding og få svar tilbake.


Du kan skrive om det som er viktig for deg. Kjæresten min Handler om ei jentes følelser for kjærsten sin. Glad for kommentarer!


Noen som sitter på slike dikt ? Har to eldre sønner, hver av dem har et dikt jeg har funnet innrammet over senga, fra mamma til sitt barn (11-åringen vil absolutt ha det på gutterommet, tror de syns det er veldig koselig og godt) Ganske dype, pene dikt. Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo. Vi blir født alene, og vi dør alene. Ekte kjærlighet er når den andre personens lykke er viktigere enn din egen. Livet er kjærlighet.


Og hvis du går glipp av kjærlighet , går du glipp av livet.

Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar. Det finnes utrolig mange fine dikt å ta av som passer, kanskje til stedet bryllupet holdes, til brudeparet, eller måten feks de møttes på. Mens en novelle om kjærlighet vil ha en handling, og sikkert et høydepunkt og et vendepunkt, vil et dikt om kjærlighet heller beskrive et øyeblikk, en situasjon, en følelse. Et dikt har sjelden plass til mer enn ett tema.


Når forelskelse blir til kjærlighet , og et forhold baserer seg på ærlighet, når man kan sitte sammen i stillhet, og tårer blir møtt med mildhet, da har man fått den største gave, en kjærlighet som kan vare. Du er vill av kjærlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg