tirsdag 31. juli 2018

Bryllup kjole

Fin kjole er et supert nøkkelplagg som passer til hverdags, fest og på jobben. Mote i alle størrelser! Fra jakker, bukser til topper. På Boozt finner du over 6merker.


Finn bryllup kjole hvis du ser nå.

Kjøp klær på nett hos Bubbleroom! Vi har kjoler til fantastiske priser på siste mote som for eksempel kjoler, jakker, sko, sportsklær og badetøy året rundt. Besøk vår nettbutikk for å shoppe stilige designerklær og sko. Er du så heldig at du har fått en viktig oppgave i bryllupet og leter etter kjole til forlover? Vi har og selvfølgelig kjoler til bryllupsgjest og kjole til brudens mor.


Om du derimot kun skal bruke den en gang, bør du se etter de rimeligere variantene. Denne kjolen er klassisk, elegant og feminin - akkurat det du trenger til et bryllup , og andre festligheter i sommer. Velg blant korte og lange selskapskjoler, selskapskjoler med armer, enkle selskapskjoler eller selskapskjoler med strass og paljetter.

Som en generell kleskode til bryllup bør man stille i en formell og passende kjole , noe som innebærer at den ikke bør være for kort og heller ikke se for hverdagslig ut. I tillegg er det et viktig punkt at man som gjest aldri skal gå i en hvit kjole til bryllup , da denne fargen er forbeholdt bruden på bryllupsdagen. Kjoler til Bryllup : Vi har stort utvalg av Kjoler til bryllup og fest. Kjoler fra str til str finner du i vårt rikholdige sortimang til fine priser.


Leter du etter en spesiell kjole til bryllup så finner du den hos abelone. En kjole er det perfekte plagget til alle anledninger. Det kan være et eget plagg – perfekt når du er på farten, men likevel ønsker å opprettholde stilen – eller det kan styles med tilbehør, andre plagg eller sko for en mer gjennomtenkt look. SELSKAPSKJOLER: abelone. Spesielt siden jeg aldri har drømt om hverken stort bryllup eller mye oppstyr rundt det.


Selskapskjoler kjøper du enkelt og trygt i nettbutikken eller i vår butikk. Skal du i bryllup i sommer, men mangler antrekk? Kanskje finner du en favoritt blant disse lekre bryllupskjolene. Min kusine skal gifte seg, og jeg har en fin rød kjole jeg gjerne vil bruke til anledningen. Det var ikke før idag det slo meg at det kanskje var noe litt rart med å bruke rødt i et bryllup , akkurat som det å bruke hvitt eller svart.


Mener å huske at det å gå med rødt i bryllup skulle være upasse. De fleste bryllup legger opp til at damene kan pynte seg med kjole , men her er det en rekke regler og etikette som må følges. Det er viktig at du sjekker hva det står på invitasjonen om antrekk.

Denne sesongen kommer kjoler og omslagskjoler i ull, strikk, fløyel og denim for fullt. Velg din kjole til fest og hverdag, med blomster, fjær og paljetter. Sans for Bryllup er en brudebutikk med alt du trenger til brud og gjest, både brudekjoler, slør, hårpynt, sko, smykker og selskapskjoler. Vi holder til i hjertet av Lillehammer, og tilbyr ellers alle varene våre for sending i nettbutikken.


Selv i et kongelig bryllup kan man bære en rød kjole. Du hadde vel kastet opp om du hadde sett det eller beordret vedkommende til å kle av seg kjolen og velge en annen farge. Reglene du har er latterlige.


Jeg digger heller dem som tør å velge utradisjonelt i bryllup. Det er å komme i bryllup med puppene hengende ute og lårkort kjole. Spesielt nå er det mye fokus på utrigning og det skal man være forsiktig med. Er man gjest, skal ikke du være hun som kommer med utrigning kjole hvor man se trusa.


Hadde jeg vært bruden, hadde jeg sagt at de måtte gå hjem og skiftet! Hvilke farger bør man unngå? Blomstrete kjole , Orange kjole , Grønn kjole , Lilla kjole. Andre tips å ta med seg Velg flotte assessorer.


Som nevnt ovenfor er det viktig å følge reglen less is more når du skal i bryllup. Med litt kreativitet og fantasi kan én kjole brukes både til bryllup og til hverdag med riktig tilbehør. En løs bohemsk kjole med litt lengde, er nydelig sammen med lekre sandaler og en clutchveske hvis du er bryllupsgjest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg