onsdag 25. juli 2018

Flyebaby

Det er en komfortabel og trygg seng under flyreisen, og tillater ansikt-til-ansikt kontakt med foreldre. Samtidig gir den deg muligheten til å ha begge hendene fri, noe som kan være befriende på en lengre flyreise. FlyeBaby kan også konvertere de fleste stoler til en barnestol, noe som er meget praktisk på flyplasser, restauranter, hoteller osv. FlyeBaby veier kun 400gram og kommer i en hendig liten pose som enkelt får plass i stellebagen eller vesken.


Den er designet i USA av en mor og en bestefar med sikkerhet og komfort som fokus.

På Norwegian innenriks passet den i alle fall på bordet forran, men var akkurat passende i forhold til maxlengde. This baby airplane seat, discovered by The Grommet, allows parents to travel hands-free on a plane with a small infant, wh. På lengre flighter har jeg brukt FlyeBaby , denne er helt genial. Det fine er at den kan brukes som en adapter til barnestol, på helt vanlig stoler vel fremme på destinasjon. Jeg bruker den med en nakkestøtte for bedre liggekomfort.


Dessuten tar den knapt plass i stellevesken. Barnet er festet mellom deg og setet foran.

Flyebaby fungerer som en hengekøye på flyet. Både du og barnet får en komfertabel flyreise. Er det noen her som erfaring med flyebaby ? Er han da blitt for stor? Skal fly med norwegian.


Legg inn din bestilling for sommeren allerede i dag. For flere priser og mer informasjon om denne kjempefine reisesengen for små barn, se mer på vår hjemmeside. XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede.


Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus. Velkommen til en hyggelig handel hos XXL! Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene.


FlyeBaby is a hammock- type seat that can be used on an airplane during the cruise portion of the flight as a comfortable and convenient place to put your baby. It can also attach to most dining room chairs to serve as a portable high chair. Vi fortsetter sommerkampanjen på FlyeBaby for utleie og har denne på tilbud ut denne uken.

Innovativ, praktisk och ihopvikbar vagga för flyg-, buss- och tågresan. Barnet sitter säkert och bekvämt samtidigt som du får viktavlastning och fria händer. Ok- så var det noen andre som ville ha litt oppmerksomhet da! Barneklær fra Molo, Mini Rodini og Ralph Lauren er noen av de merkene som du finner hos oss på Babyshop. Vi har også stellevesker og organiske baby klær fra merker som Skip Hop, OiOi og Bugaboo.


Barnas Hus er Norges ledende kjede for babyutstyr og barneklær. Hos oss finner du alt barnet trenger! Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg