onsdag 4. juli 2018

Maiskolbe i folie i ovn

Direkte fra eget lager til lavpris. Et alternativ til innegrillmiddag er dette: Grillet. Uslåelig tilbehør til alt av texmex-mat. De fleste elsker kokte maiskolber med margarin til, men hvorfor ikke legge ned litt ekstra innsats i retten? Her pakker vi maiskolbene inn i aluminiumsfolie sammen med olje, salt og litt hvitløk.


Skjær løk og paprika i tynne skiver, ha det oppå kolbene. Skjær smøret i løvtynne flak, (Holder smøret kjøleskapstemperatur er det enkelt) og legg dem jevt utover oppå maisen. Når du ovn -steke maiskolber, låse deg i sin klassiske, søte smaken, i motsetning til når du koker den, som har en tendens til å slippe sin naturlige sukker til vannet. Maiskolber er en selvfølge på grillfesten! I denne oppskriften griller vi ferske kolber og smaker til med chili, fetaost og parmesan.


Grønnsaker på grillen er kjempegodt og det meste kan bakes i folie. Del gjerne opp mye forskjellig slik at hver enkelt kan lage sin egen pakke. På den måten får barna også sin favorittblanding. Når kornet er ferdig, fiske den ut med en tang.


Grillet maiskolbe er en annen måte å forberede mais, spesielt i sommermånedene når været er behagelig for grilling. Grillet laks i folie En enkel måte å grille laks på er å ha alt i en foliepakke. Har du ikke grill kan du også tilberede denne i stekeovnen. Smelt sukkeret til karamell og tilsett hvitløk og ingefær. Ha i sirup, hakkede tomater, ketchup og soyasaus.


La dette småkoke i min, så er sausen klar til bruk og servering. Legg maiskolbene direkte på grillen. Snu ofte til de er gyldne, litt brune. Serveres med smeltet smør og salt.


Mais kan også pakkes i folie , og så legges direkte på grillen eller glørne i ca. Frossen mais blir best med et raskt oppkok for grilling. Samtykke fra cookies. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Plasser maiskolbe i en ildfast form eller langpanne stor nok til å romme alt av kornet. Ovn Metode Trinn 1. Legg akkurat nok vann til bunnen av pannen. Dersom de enkelte delene av mais er pakket inn i folie , la dem innpakket og utelater vann i bunnen av kjelen. Tommy Persson, kokk og eier med over års erfaring i faget.


Han har jobbet med alt fra ala carte til storkjøkken, onshore og offshore, fra restaurant til nattklubb og pub. I tillegg til å være velsmakende og allsidig, det gir også rimelig god ernæring, siden mais er høy i fiber og har en overraskende mengde protein. Det finnes en rekke måter å tilberede kornet, og det er en rekke ting for å kle den med etterpå.


Dampende maiskolbe i skall er raskere enn den tradisjonelle kokemetoden og hjelper også holder mer av at fersk mais smak. Husks fungere som naturlige isolatorer som maiskolber kokk, holde dampen fanget inne og resulterer i anbudet, lubben kjerner. Hvis du ikke har en grill eller vær hindrer deg fra å grille mais utenfor, kan du grille det inne ved hjelp av en vanlig ovn.


Denne metoden er ofte referert til som ovn steking, men resultatet vil smake veldig likt grillet mais. Vi har funnet ut at disse, og gjerne fedigmarinerte, er saftige, rimelige og har masse smak. Og samtidig er det jo så enkelt å bare legge de direkte på grillen.


Og jeg vet at vi ikke er alene om å like disse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg