torsdag 12. juli 2018

Bæremeis norrøna

Produktserier som, Fjørå, Falketin Trollveggen og mye mer på lager nå! Norrøna lager fine friluftsprodukter i god kvalitet, til barn, dame og herre. Hos Anton Sport finner du et stort utvalg av friluftsklær fra Norrøna.


Bæremeis norrøna

Soli sikker og lett. Kjøp Norrøna hos Outnorth. Passer godt også til små barn, men de minste barna vil ikke nå ned til selve meisen som fungerer som fotstøtte. Hele Norrøna -kolleksjon med ski, jakt og friluftsklær til herre, dame og barn.


Designet, testet og utviklet i Norge. Se beste pris på Norrøna Bæremeis. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Bærekapasitet 25kg, Justerbart sete, 10L. Selv om det etter hvert er blitt et greit utvalg av bæremeiser har butikkene ofte bare et par ulike modeller inne i butikken.


Selv om alle de bæremeisene i denne testen absolutt kan brukes på korte turer og er sikre nok, bør du dra litt rundt for å se på ulike typer og ikke minst prøve dem på ryggen. Med en bæremeis frakter du barnet ditt på en sikker og behagelig måte. Bergans bæremeis Lilletind Child Carrier er en liten, lett og allsidig modell som er lett å legge sammen og oppbevare på liten plass. Bruken virker på mange måter ukomplisert. En god bæremeis vil gjøre turopplevelsen bedre for både barn og voksen.


Se etter en bæremeis som har regulerbar rygg slik at den både passer til mor og far, og med en støttende bøyle som gjør at bæremeisen står stødig når du setter den fra deg. En bæremeis med regn- og solskjerm vil beskytte barnet mot vær og vind. Norrøna official online shop with premium quality outdoor clothing. Free shipping above €1in Europe, worldwide delivery! Selv har jeg benyttet Norrøna sin til førstemann.


Den fungerte bra til ungen ble noe lengre i beina. Da ble det gnaging på rygg og hofter. Denne er fremdeles en bra bæremeis , men skulle ønsket den ble videreutviklet etter mange år på markedet.


Testvinneren, tror det var bladet ute, heter Littlelife Voyager S2. Child Carrier Transporter reisetrekk til bæremeis Smart trekk som beskytter bæremeisen når du har den med i på fly, eller i bil. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Stort utvalg og rask levering!


Bæremeis norrøna

Bestille på Bergfreunde. Praktisk, Trygt, Raskt. De styres av behovene til polfarere, frikjørere, fjellklatrere og eventyrere, og utvikler førsteklasses outdoor-utstyr med naturen som laboratorium. I en bæremeis får barnet orksterplass i naturen og kan ta inn naturen i trygge og komfortable omgivelser. Våre bæremeiser gir maksimal støtte til bærer og kan justeres på flere områder, slik at den passer perfekt til din rygg og skaper en rolig og stabil sitteplass for barnet.


Søk etter bæremeis norrøna på Kelkoo. Sammenlign tilbud på bæremeis norrøna fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Om familieplanene går i retning av skikkelige friluftsekspedisjoner på fjellet og lignende kan det være godt å investere i en solid og stødig bæremeis som lar deg bære barnet over lengre avstander, uten at verken du eller barnet blir slitne, støle og så videre. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Fjellsport.


Bæremeis norrøna

Stor, komfortabel og stabil bæremeis med rygg- og setehøyde som kan justeres og justerbar firepunkts sele for sikring av barnet. Kids Trekking er Bergans største bæremeis og har plass også til større barn. Den er god å bære for voksne samtidig som barnet har rikelig med plass. Kolleksjonen Falketind fra Norrøna er utviklet spesielt med tanke på å kunne takle alle utfordringene som naturen har å by på, uansett årstid og værforhold.


Skal man beskrive kolleksjonen med ett ord så er det: allsidig. Klærne fungerer nemlig like bra for gåturer og klatring som til sykling og ski. Er kommet veldig godt ut i test.


Annonse tekst fra nett. Rett og fin sittestilling og høy rygg som gir god beskyttelse. Barnet sitter også tett inntil ryggen til den voksne.


Dette produktet er dessverre ikke lengre tilgjengelig for kjøp. Vi beklager ulempen dette medfører, og ønsker deg velkommen tilbake. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg