mandag 30. juli 2018

Jurmala med barn

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Det finnes mange alternativer for deg som reiser til Riga med barn. Et alternativ er å besøke Lido-komplekset.


Det er en stor fornøyelsespark som tilbyr kjøreskole for barn , klatrevegger, spisesteder og mye annet.

Om vinteren er det skøytebane her. Ikke bli overrasket om det er mange mennesker i helgene. Dessuten reiser man med fly fra Norge til Latvia på under halvannen time. Stedet er den eneste byen i Latvia som har fått status som sunn by. Stedet fascinerer med sine hvite sandstrand som er nesten km lang, omsluttet av vakker furuskog.


Strandferie i Latvia? Riga er forsåvidt en fin by, med fin arkitektur - men det er egentlig lite å gjøre der, og spesielt for barn. Det mest negative med Riga er at servicenivået er skremmende dårlig (både på hoteller, restauranter), og prisene har økt veldig de siste to årene.

Startpris er 1euro, med spabehandling etter eget ønske, en overnatting med tidlig innsjekking og sein utsjekking. Har du begynt å planlegge sommerferien? Med et hyggelig prisnivå for mat og shopping, og i tillegg en billig flyreise, så er det ikke underlig at Riga har blitt et populært reisemål for skandinaver nær sagt året rundt. Kjapt og lekende lett å booke med. Noen av behandlingene koster ekstra.


Restauranten har et dansegulv med levende musikk på enkelte dager. Vill inte växla för mycket kontanter, då vi kommer att betala hotellet med kort. DŪAP Līvu Akvaparks Viestura St. På familietur er det barna som må stå i sentrum, men det kan jo hende at mamma og pappa ønsker seg en liten byrunde på egenhånd. Et brennhett tips da er å la foreldrene dele dagen mellom seg i zoo med tilhørende akvarium.


En vegg med historie, men som barn synes er morsom. Jurmala , Riga Region: TripAdvisor har 18. Her har jo folk fått lov til å tegne på veggen!


Berlin er et godt reisemål hvis man ønsker å introdusere barna til storbyferie. Ikke bare ligger det sentralt i Europa, det er lett å komme til andre destinasjoner og storbyer på kontinentet hvis man ønsker det. Man kan velge mellom å enten tilbringe hele ferien i byen, eller man kan kombinere det med andre storbyferier hvor man leier en bil og kjører mellom landene.

Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Det er mulig å bestille konferansehotell i både i sentrum og nær stranden, og mange av hotellene i Jūrmala opplyser dessuten om at dyr er tillatt på enkelte rom.


Gi kjærlighet til en nakke som har det litt vondt etter en dag med arkitekturspeiding, eller ta en to-timers-behandling for å få litt pause fra selskapet ditt. Med tog fra Riga sentrum tar det rundt minutter. SCIENCE CENTER ZINOO RIGA. En fin dagstur fra Riga! Biologi, vetenskap och teknik – på Science Center Zinoo väcks nyfikenheten hos både vuxna och barn.


RIGA (VG) Med Daugava-elven i sin midte fremstår Riga - Latvias hovedstad - som Baltikums fremste kulturby, med staselig operabygg, konserthus, brede avenyer og grønne. Disse prisene taler for seg selv, og med tanke på at det er lange spa-tradisjoner i Riga-området, og at kvaliteten er kjent for å være go er det ingen grunn til å ikke nyte en spabehandling under ditt opphold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg