onsdag 11. juli 2018

Timepris tømrer 2019

Tømrer kr 54- pr time, Tømrerbas 57- pr t. Ung hjelpearbeider av tømrersats. Utplassert skoleelev av tømrersats. Døgnleie for øvrig spesialutstyr.


Din timepris (daglig fakturabeløp delt på timer) Send dette skjemaet til deg selv (eller noen andre) på e-post: Jeg vil abonnere på nyhetsbrev fra Conta. Nedenfor finner du prisoversikt og timepris for de mest vanlige snekkerarbeidene i Oslo.

Det er viktig å huske at prisene oppgitte i denne artikkelen kun er veiledende. Timepris varierer jo landet rundt, men er det noen grunn til å ta annen pris enn det du normalt fakturerer? Der er også noen forhold som spiller inn dersom du bare har én oppdragsgiver som er lurt å sjekke opp. Setter du pris på deg selv?


Dette er et verktøy for konsulenter, frilansere og andre næringsdrivende som baserer arbeidet sitt på timer. Kalkulatoren beregner hva du må ha i timen for at du skal sitte igjen med ønsket lønn og profitt, etter at utgifter og dødtid er trukket fra. Enkelte elektrikere kan tilby fastpris for et bestemt oppdrag, noe som gjør sammenligning av priser enklere.


Dersom man velger en elektriker med rimeligere timepris , så kan dette fremdeles bli dyrere dersom elektrikeren bruker lenger tid. Erfarne elektrikere bruker gjerne kortere ti samtidig som resultatet kan bli bedre.

Du skal ikke se bort i fra at rettferdig timepris til deg overstiger det han egentlig skulle betalt deg som ansatt. Men, noen liker ikke administrasjon og vil heller ha lette tall å jobbe med for å kalkulere pris, så det kan godt tenkes dere finner en god løsning. Ta kontakt med oss på telefon eller kontaktskjema så hjelper vi deg. Vi kan engasjeres på timepris eller du kan få fastpris på et oppdrag hvis det er ønskelig. Næsten alle husejere har brug for assistance fra en tømrer i forbindelse med bygge- og renoveringsprojekter i hjemmet.


Derfor vil du med sikkerhed gerne vide, hvad en gennemsnitlig timepris på tømrer er i Danmark så du undgår, at betale for meget for dine fremtidige projekter som du skal bruge assistance til. Valg av selskapsform er et valg du må gjøre når du starter for deg selv. For de som starter opp som konsulenter eller skal levere andre tjenester er timepris kanskje det neste som må avklares.


Her følger noen råd fra kolleger som har lang erfaring med timepriser. Begynn med lønn i dag. Den nye timesatsen for rørlegger vil fra1. Logg inn her, på app eller i ISY Calcus for å benytte de nye prisene i databasen. I nyhetsbrevet kan du lese mer om alle de spennende nyhetene!


Når du priser et oppdrag eller setter en timepris , er det viktig at du tar hensyn til hvor stor del av oppdraget som faktisk er fakturerbar tid. Ofte går det med en del tid i salgsarbeidet før du får jobben. ARENDAL: – Det er minst like viktig å få dyktige og engasjerte håndverkere til å oppdage bygningsvern nå som for år siden, sier tømrermester Aadne Gunnar Sollid (64) som får ansvaret for Agders tre nye bygningsvernsentre.


Derfor er det litt vanskelig å anslå hva en tømrer vil tjene. Se nederst på siden for intervju med en tømrer !

LO Stat, YS Stat og Unio har kommet til enighet med Staten om lønnsoppgjøret i det statlige tariffområdet. Her finner du ny hovedlønnstabell fra 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg