fredag 6. juli 2018

Tispe lukter fisk

Hunden vår på nesten måneder har luktet litt fisk de siste dagene - og den har ikke fått fisk å spise! Hva i all verden kan det være som gir denne ufjølge lukten ? Det er en tispe , om det har noe å si? Har ei tispe på mnd som enkelte ganger lukter så forjævli i skrittet (jeg bare veit det kommer derfra pga type lukt ). Noen som vet hva dette kan være?


Ho var nylig på kontroll hos veterinæren, og alt er i orden, så det er nok ikke alvorlig.

Hun kan lukte intenst i en dag, og så er det borte no. Sterilisert tispe som lukter løpetid? Hei, Jeg har en sankt berhards hannhund på snart åtte år og en sankt bernhards tispe på snart år. Tispa fikk livmoren fjernet da hun var omtrent to år pga av problematisk løpetid med store blødninger, innbilt svangerskap og humørforandring.


For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp tispe i ordboka. Normal drektighetslengde hos tispe er på dager ± dager. Dette kan variere pga befruktningen kan ha skjedd noen dager etter selve parringen da sædcellene lever en periode i skjeden til tispa og kan ha befruktet eggene på et senere tidspunkt.


Er drektighetslengden kortere enn dager er det større sjanse for at det er svakfødte valper.

Den har en svak lukt , kanskje litt syrlig. Du skriver at det lukter fisk. Hvis du fremdeles lukter fisk og du mener at lukten kan ha forandret seg i det siste, er det lurt å oppsøke en lege. PÃ¥ min egen hund er det normalt at det lukter VONDT.


FÞrste lÞpetiden luktet det sÃ¥ vondt at jeg trodde hun hadde rÃ¥tnet opp innvendig. Jeg har brukt steroidkrem i noen uker og for noen dager siden klarte jeg endelig å få forhuden over penishodet. Jeg har aldri vært i stand til å vaske meg der før, men hver dag siden jeg trakk forhuden tilbake har jeg vasket meg godt der nede med vann og mild såpe.


Likevel vender en lukt av fisk. Får jeg inn en hund som lukter vondt er det første jeg gjør å sette hunden over på ren mat, dvs. Tispe lukter løpetid Arkivert. Bedrer ikke lukten seg i løpet av et par dager, så er det tur til veterinær for sjekk. Eldre tispe som lukter annerledes og slikker seg bak.


Spørsmål: Har en blandingstispe (dachs, bichon frise, japansk spisshund) på år. Skal friste fisken med kunstig lukt og smak. Det kan bli slutt på å bruke kravlende mark eller fiskebiter som agn. Nylig fikk gründerbedriften Kvalvik Bait pris for sitt kunstige agn som lukter og smaker – før det brytes ned.


Et annet navn på lidelsen er trimethylaminuri, og skyldes en feil i stoffskiftet.

Det kan føre til at personer som inntar rikelig med proteiner får en ubehagelig fiskelukt av pust, svette og urin. Ved å kutte ned på proteiner vil lukten kunne forsvinne. S å hvordan skal man vite hva man har?


Vanskelig å beskrive lukta , noen ganger synes jeg det lukter fisk eller til og med kloakk. Synes svetten under armene også lukter stramt. Har par ganger hørt fra andre rundt meg at det lukter vondt, men de fleste sier ikke noe. Har snakket med mine nærmeste om dette, de har ikke merket noen lukt.


Holdbarhetsdato kan være misvisende. Stol heller på nesen. Så lenge fisken lukter friskt eller nøytralt er det ikke noe galt med den, sier Esaiassen til DinSide. Men, når man skal sjekke noe nede ved vaginaen må man sitte naken med en fremmed som skal lete rundt på dine privat-steder. Jeg er jomfru så det er ikke noe med sex.


Drektig tispe og fôring Fôret skal selvfølgelig være av god kvalitet, men man behøver ikke å gi annet enn vanlig fôr helt fram til 7. Da er tiden inne for å gå over til annet fôr (spesialfôr for drektige tisper).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg