tirsdag 17. juli 2018

Festfrisyrer

Når jeg skal lage festfrisyrer ser jeg alltid an personens stil og smak. Det avhenger selvfølgelig også av hvilken anledning du skal pynte deg i. På julebord står du ganske fritt når det kommer til frisyrer. Fine festfrisyrer : Uansett om du går for en festfrisyre full av juleglitter, eller en mer kunstnerisk, diskret hårspenne fra Gucci er det ikke til å komme unna at julens festligheter har en tendens til å forvirre oss på hårfronten.


La deg inspirere av catwalken til sesongens flotteste festhår. Vi guider deg gjennom enkle festfrisyrer du selv kan skape.

Festfrisyrer kan gjerne se ekstravagante ut, uten nødvendigvis å være det. SkjønnhetSkjønnhet. Enten du vil gjøre det enkelt eller prøve deg på en helt ny vri - her er ti frisyrer du kan imponere med på fest.


Här är fem frisyrer med halvuppsatt hår eller med allt i en snygg håruppsättning som är jättefina till nyår, jul, midsommar eller andra fester. Bloggarna visar steg för steg hur du gör. Kort, skulderlangt eller langt hår? Det er ikke likegyldig hvilken frisyre du velger neste gang du skal til frisøren.


Hvis du allerede har funnet ut hvilken hårfarge som kler deg best, kan ditt neste prosjekt være å finne den rette frisyren.

Mange kvinner er redde for å klippe av seg håret fordi de tenker at det er mer feminint med langt hår. Har du lyst på en forandring? Vel, vi har funnet kule damer vi digger sveisen til – og er beviset på at kort hår er hot! Festfrisyre - farge håret, hårpleie, krøller, extension, festkrøller, frisørsalonger, farging, frisersalong, damefrisørsalonger, farging av ettervekst.


Enkle festfrisyrer alle får til. Passer både for deg som har kort, langt eller mellomlangt hår. Stjernenes festfrisyrer. Selskapssesongen har ikke helt begynt enda, men ingen av stjernene ønsker å være sent ute med sin nye glamorøse stil.


I de siste ukene har vi fulgt med mens stjernene har gått på den røde løperen og oppdaget ganske mange super anvendelige selskapsfrisyrer. Carey Mulligan ser meget elegant ut med det korte håret. VeckoRevyn ger dig inspiration till vårens bal eller helgens fest!


Halvlangt hår er superhot og flere kjendiser sverger til den halvlange frisyren. För dig som saknar inspiration eller letar efter förnyelse vill vi hälsa dig varmt välkommen till Frilla. Här hittar du senaste inspirationsbilder för killfrisyrer och såklart tjejfrisyrer från ett brett spektrum. Det er ikke så mye som skal til for at frisyren gir en WOW-faktor i festsesongen.


Med julebord og julefeiring like rundt hjørnet, og kanskje en nyttårsfest attpåtil, er det mange som lurer på hva de skal gjøre med håret. Det finnes flere festfrisyrer du enkelt kan sette opp selv uten at det tar deg hele ettermiddagen – her er tre av dem.

Jeg har helt dilla på på morsomt tilbehør til håret om dagen. Spesielt til fest er det morsomt å kunne dra på med litt ekstra bling og glittrende tilbehør akkurat. Til julebordet er det perfekt med et fint oppsett eller en flette i håret, og det trenger ikke å være vanskelig å lage det selv!


Sideflette med strikker og knytefletter er to fine oppsatser som du enkelt kan få til selv, forteller Marie Kristine. Her gir vi deg flotte forslag til festfrisyrer til bunad! Att sätta upp hår är inte så svårt som man tror, bara man vet några enkla knep så klarar ni det.


Den perfekte knuten! Några har önskemål om steg-för-steg här inne så därför tänkte jag lägga upp hur jag satte upp Lisa-Maries hår på balen. Med axellångt hår kan det vara svårt att sätta upp det i en vacker frisyr.


För er som söker inspiration har vi samlat fem frisyrer som passar såväl till vardag som fest. Skådespelaren Gwyneth Paltrow strålar i fin uppsättning. Spana gärna in hennes sajt goop. Frisyrer - Frisyrebilder Er du ute etter en ny frisyre, men kan ikke finne den riktige?


Ikke noe problem - her er Norges største galleri over frisyrer på nettet. Om oss Damernas Värld ger dig koll på allt inom mode och skönhet. Från trenderna och plaggen som gäller just nu (och hur du stylar dem stilsäkert!) till fördjupning och guidning inom skönhet med sylvass expertis – bara för dig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg