fredag 20. juli 2018

Benkeplate stein stavanger

Hvilken plate passer ditt kjøkken? Granitop benkeplater i stein får kjøkken og bad til å skinne! Benkeplate i stein til ditt kjøkken eller bad. Vi hjelper deg å finne eksakt det produktet som tilfredsstiller dine ønsker og behov.


Stein og kompositt Naturstein og kompositt er slitesterke materialer som tåler røff behandling. Platene trenger lite vedlikehol men for å beskytte en benkeplate i naturstein mot nedtrengning av forskjellige former for fett og smuss er det viktig å tilføre platen fett.

Steinriket selger og produserer produkter i naturstein, kvarts, keramisk og skifer. EIDE STEIN AS er Norges største bedrift innen bearbeiding av stein. Vårt mål er god sørvis og kvalitet. Med over hundre års lang håndverkserfaring i steinfaget, en moderne maskinpark og effektiv produksjon - mener vi at kundene våre vil nyte godt av vår faglige trygghet.


Klikk her for å lese mer om stein - og komposittbenkeplater. Vi har laget en veiledning som hjelper deg med de mange vurderingene når du skal velge benkeplate. Lær mer om fordelene og ulempene ved de forskjellige materialene, fra laminat til keramikk. Og få innblikk i hvilken betydning benkeplaten har for din og familiens hverdag.


De forskjellige benkeplatene våre vedlikeholdes forskjellig etter hvilket materiale de er fremstilt av.

Laminatplatene trenger kun vanlig rengjøring med klut og vann, eventuelt et mildt vaskemiddel. En benkeplate i laminat krever et minimum av vedlikehold. Daglig rengjøring med en skikkelig oppvridd klut er ofte nok. Se forøvrig vår vedlikeholdsveiledning. Laminat er økonomisk sett det mest attraktive materiale du kan finne når du skal ha en benkeplate til ditt kjøkken.


En god benkeplate er avgjørende for kjøkkenets kvalitet og utseende. Vi har mange benkeplater å velge mellom - finn den som passer ditt bruk aller best. Finslipt gir en slett flate som ikke er speilende og den fungerer utmerket som benkeplate. Anbefalt finish for marmor eller kalkstein.


Polert gir en speilende flate som ofte gir et luksuriøst og elegant uttrykk. Den blanke overflaten har man fått ved å polere opp steinen med slipeklosser eller filt, helt uten bruk av kjemikalier. Du kan velge mellom benkeplater med polerte eller matte overflater i flere ulike tykkelser. Kampanje på stein benkeplate.


Vi leverer harde benkeplater i alle prisklasser. Kun 3-dager leveringstid. Best kvalitet og service. Over 1farge utvalg. Krever noe vedlikehol men blir bare finere og bedre med årene.

Fargenyanser finnes, men eik er eik. Her får man også flere muligheter når det gjelder farge og utseende. Vi har et utvalg ferdige maler som du kan bruke for å bestille benkeplate eller sende oss en prisforespørsel.


Du kan lese vår blogg hvor du finner blant annet fordeler og ulemper med granitt, marmor og konststein, vaskens fikseringsmetoder, etterbehandligsmuligheter, valg av kraner og mange andre ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg