mandag 1. juli 2019

Rødt hår menn

Rødt hår er en recessiv egenskap. Også i Nederlan kommer Danmark, Island og Norge rødt hår her og der for. Menn med rødt hår er spesielt sjeldne.


Det faktum at rødt hår synes mer utbredt hos kvinner enn hos menn. En av mine mest intense og lengste avstandsforelskelser var i en blek fyr med rødt hår og skjegg.

Men at han ble mobbet, det er han ganske uenig i. I høst har Abelvik Rød hatt et meget hektisk program for den tyske storklubben SG Flensburg-Handwitt og spilt svært mye. Spesielt når saken handler om en merkelig hårfargekonstellasjon — menn med mørkt hår og rødt skjegg. I bartemåneden som gikk har du kanskje lagt merke til at en (presumtivt mannlig) venn har fått nytt skjegg.


Kanskje har du vært misunnelig på det flotte skjegget hans. Fordi folk med rødt hår har lysere hud og ikke klarer å ta opp nok d-vitamin i kroppen så har utviklingen gjort det slik at folk med rødt hår produserer sin egne vitaminer. Takk, jeg har det fint her i skyggen, jeg.


Folk med rødt hår er X- Men.

Det er nemlig en genetisk mutasjon å ha rødt hår. Skottland har prosent med. Det er ikke bare fordi Ap har forlatt sine idealer at de har fått nok, men fordi de ser at det må sterkere lut til om man skal kjempe for arbeideres rettigheter i dag.


Verden har endra seg og det har også deres politiske overbevisning. Vi finner rødt hår blant en rekke etnisiteter, men det er størst sannsynlighet for at man får rødt hår dersom han har forfedre fra nordlige eller vestlige deler av Europa. Men selv om man ikke har rødt hår på hodet, så er det mange menn som har et rødaktig skjegg - hvordan kan dette henge sammen? Det spørsmålet har Motherboard stilt til genforsker Petra Haak-Bloem, skriver Mx. Man arver ikke hårfargen fra bare mor og far, men også fra besteforeldre og andre forfedre.


Takker nei til sæd fra menn med rødt hår 6menn i kø for å donere (VG) Verdens største sædbank, Cryos - med hovedkvarter i Aarhus i Danmark - sier nei til innskudd fra rødhårede menn. Det som gir naturlig rødt hår er karakterisert av høye nivåer av det rødlige fargepigmentet feomelanin og relativt lave nivåer av det mørke pigmentet eumelanin. Er du ute etter ideer til rødt hår frisyre ? Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien rødt hår.


Arver du to, vil du få rødt hår på hodet. Ofte er de imidlertid ikke bare desillusjonert av et parti, men et helt system. Ettersom man tar med seg gener fra langt tilbake i ti er sjansene ganske store for at du kan få rødt hår , selv om andre medlemmer av familien din har en annen hårfarge.


Og ligger trygt plassert over sperregrensen i stortingsmålinger.

Men med tanke på hårfargen, så gjør det vel ikke noe at du har rødt hår ! Som gutt synes jeg rødt hår er veldig vakkert på jenter, har liksom ikke helt noen formening på gutter. Pazda, som ledet en internasjonal studie på fenomenet sammen med kolleger ved Universitetet i Innsbruck, mener menn muligens er mer tiltrukket av kvinner i rødt fordi de tror sjansen for å bli avvist om de gjør et fremstøt er mindre om kvinnen har røde klær enn om hun er kledd i en annen farge. Men har ingenting imot det. Har sett mange damer med rødt hår i mitt liv, men ikke så veldig mange pene.


Derimot blir de enda mer spesielle viss de er pene og har rødt hår etter min mening. Den er også vanlig blant overvektige eller personer som svetter mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg