fredag 19. juli 2019

Mange små kviser

Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Kjøp for 9kr, få gave på kjøpet.


Stå i mot tegn på hudaldring. Sleep Mask Face Retinol. Til en ekstra fin pris!

Bevar gløden i huden og si farvel til problemer med kviser og akne. Finn ansiktsmasken som passer deg. Sammenlign priser og gjør et godt kjøp. Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven.


Handle raskt på nettet. Hvordan får jeg de bort? Jeg har mange kviser helt oppe på ryggen min, og nå begynner jeg å få noen små på br.

De er vel på størrelse med knappnålsstikk og jeg trenger bare å dra neglene over denne nuppen så hører jeg ett svakt klikk så er den borte men den blir jo erstattet med en rødhet. De forhatte, betente små rakkerne dukker gjerne opp når du minst ønsker det: Før jobbintervjuet, daten eller festen. Har du svært mange kviser , bør en lege se på dem.


Jeg fikk for ca måned siden (kanskje mer) masse småkviser i pannen og ved hårfestet. Dette er uvant, i og med jeg aldri har slitt med kviser før. Plutselig var de bare der, og jeg tenkte først de ville gå bort av seg selv - men nei.


Bruker ikke sminke på huden (bare mascara), har ikke endr. Oljen eller talgen tømmes over i hårsekkene. Jeg får mange små kviser når jeg våkner om morgenen. Selv om kviser og mer alvorlige tilfeller av akne er noe som gjerne rammer ungdom, er det mange voksne som har akne langt inn i 40-årene.


Plagene har varieret fra mange små nupper (særlig i panne og hodebunn) til store kviser med hvit tupp. Nå begynner det å bli sommer og vi må gå med disse små bikiniene. Det er greit nok, men problemet mitt er det at jeg har mange små røde kviser på rompa og litt på lårene.


Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt – noen får mange , noen får kun noen få. Noen familier er mer angrepet av kviser enn andre. Noen jenter får flere kviser i perioden opp til de får mensen.


Det skyldes at det dannes ekstra mange hormoner i denne perioden.

Skjul at jeg er logget inn. Har i det siste merket at jeg har utrolig mange små kviser bak ørene. Noen som har opplevd et samme og vet hva det kommer av? Eventuelt hva som hjel. KVISER : Det er ikke bare i tenårene man får kviser.


Foto: Ocskay Bence - Fotolia Vis mer I de tilfellene hvor aknen skyldes det genetiske blir man ifølge Stokke oftest rammet på bestemte områder som for eksempel øverst på brystet, ryggen eller på baksiden av armene. Mange rammes av problemt i voksen alder. Jeg har hatt problemer med kviser i år og prøvd det meste.


Det finnes ingen raske løsninger hvor du er kvisefri på uker hvis du har en del kviser. En ting som gjorde meg 1 kvisefri var en kombinasjon av medisiner jeg fikk av en lege. Har de siste dagen fått et utslett rundt det ene øyet, det startet nede med øyekroken, men ser nå ut til å bevege seg rundt hele øyet. De likner på små kviser , men er ikke røde. Nuppene kommer med jevne mellomrom, for så å forsvinne helt.


Har vært plaget med dette i noen år. Er litt usikker på hviken hudtype jeg har (fet t-sone, men ellers tørr). Har prøvd mange av apotekets kremer og renseserier, men ingen hjelper mot problemet.


Men mange opplever også uren hud som godt voksne. Kviser i tenårene er kjipt nok. Hver dag har jeg pasienter over år som er plaget av kviser , sier hudlege Jon Langeland ved Hudklinikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg