onsdag 31. juli 2019

Hairport st hanshaugen

En solfylt tirsdag inviterte vi en fin bukett mennesker til vår nye salong på St. Sammen med Creative Mill, L’Oréal og Glo Skin Beauty kunne vi by på deilige grønne juicer, fresh sommer makeup, styling og fokus på den nye serien til L’Oréal, Source Essentielle! Hairport Frisør er en kjede med salonger.


Vi vektlegger kvalitet og personlig service, og våre frisører holdes oppdatert på trender gjennom kurs og kvalitetssikring. Vi er stolte av vårt opplæringsprogram for frisørlærlinger, og kan vise til gode resultater! Vi innehar spesialkompetanse innenfor parykk og.


Jeg var veldig misfornøyd med resultatet, og måtte gå til en annen frisør for å prøve og rette opp i klippen. Selve salongopplevelsen var hyggelig, men følte rett og slett at jeg hadde blitt skamklipt. Kan Frisører Ringnes Park Velkommen til oss i Kan Frisør. HANSHAUGEN finner du produkter fra Kérastase som er et annerkjent merke innen profesjonell hårpleie. Besøk vår salong i OSLO og nyt en eksepsjonell opplevelse.


Våre Kérastase-frisører står til din rådighet og vil gi deg spesifikke råd basert på dine behov. Hanshaugen som tilskudd nummer i kjeden. Med fire dyktige frisører har salongen blitt godt mottatt i nærområdet.


Gratis avbestilling! Vi tilbyr både drop in og timebestilling. OsloVis veibeskrivelse. Hvor synlig er din bedrift? Henrik Ibsens gate. Striper gjort av Veronica, St.


Hun kom med såpass gode anbefalinger at jeg ga henne frie tøyler - og resultatet ble fantastisk! Jeg kom dessverre litt for sent til timen, men det tok hun med et smil OG jobbet over for å bli ferdig. Hit skal jeg absolutt igjen!


Prenez rendez-vous chez HAIRPORT ST. Hos Heim Gastropub på St. Hovedtjenestene er svangerskapskontroll og oppfølging av familier med barn fra 0-år. Helsestasjonen vår har jordmor, lege, psykolog og helsesykepleier (tidligere helsesøster), fysioterapeut og ergoterapeut.


Ansatte har taushetsplikt. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Finn billigste frisør i Grue. Se kontaktinfo, prislister, kart og andres erfaringer med denne frisøren.


Grønn ertestuing, tartarsaus, karri dip og grillet sitron. Serveres med fries. Velg søtpotetfries for 20kr ekstra. Mushy peas, tartar sauce, curry dip and grilled lemon.


Vi serverer enkel og god lunsj og middag laget med franske, italienske og norske tradisjoner. THAILANDSK FORRETTER 29. Kyllingsuppe med kokosmelk og sitrongress.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg