fredag 19. juli 2019

Lite blødning etter medisinsk abort

Medikamentell abort gjennomføres i økende grad hjemme. På selve abortdagen er det normalt å ha en del smerter. Etter aborten er det vanlig å ha en menstruasjonslignende blødning i to til tre uker. De vanligste plagene er rikelig blødning og magesmerter.


Faren for infeksjon er lav. Vanligst er rikelig blødning og magesmerter. Noen opplever kvalme og tretthet. Inngrepet gjøres vanligvis etter 7. Til slutt: En svært uvanlig komplikasjon ved kirurgisk abort er at det går hull på livmorveggen under inngrepet. Behandlingstrengende blødning kan også forekomme, vanligst etter medisinsk abort.


Jeg blødde veldig mye etter min abort. Typ ble svimmel av blodtapet og vurderte å reise på sykehuset for sjekk. Men alle er jo forskjellige, noen blør mye mens andre blør lite.


Jeg fikk beskjed om å ta en graviditetstest etter to uker, hvis den var positiv måtte jeg komme tilbake, hvis den var negativ så regnet de med at alt var fint. Smertene og blødningene kan sammenlignes med en kraftig mens, og jo lengre du har kommet i svangerskapet, desto mer smertefull vil en medisinsk abort være, sier Johansen. Infeksjon og blødning etter abort. For å minske risikoen for bekkeninfeksjon, anbefales det ikke å føre noe inn i skjeden den første tiden etter aborten. Jeg skal forsøke å svare på dine spørsmål.


De fleste spontane aborter skjer før 12. Hvis man begynner å blø mye, dvs. Hva med medisinsk utskraping (RU486) i stedet for en obstetrisk utskraping?


Normalt med rikelig blødning første mens etter kirurgisk abort ? Hadde medisinsk abort for en måned siden. Tok abort for nøyaktig dager siden. Verre med kvalmen og vissheten om hva man gjør psykisk.


De første ukene blødde det mye, men gradvis mindre og mindre. Jeg var til etterkontroll etter dager. Graviditetstest viste da negativ. Det er det vel ikke.


Jeg fortalte at det nesten hadde sluttet å blø, men at det fortsatt kom noen dråper. Uten blødning er det lite sannsynlig at det vil bli abort. Blødning er også en ventet konsekvens av behandlingen. Etter administrasjon av mifepriston og misoprostol angav av pasientene under dagoppholdet blødning av samme styrke som en ordinær menstruasjon.


Bldninger tidlig i svangerskapet kan vre alvorlig, og det kan vre helt ufarlig. Lite blod etter abort Klara Klok 27. Abort - Troms kommune Dersom du har bestemt deg for ta abort skal du henvende deg til lege for henvisning til sykehus. Etter kraftige smerter kan det komme en blodig.


Nå er det snart uker siden medisinsk abort og jeg blør enda. Hver gang jeg er på do så kommer det mye blod med slim og klumper og ekle greier. Nå har jeg vondt i hodet og er kvalm og svimmel.


Har ikke menssmerter eller noe som tyder på at det kan være en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg