onsdag 24. juli 2019

Hvordan skrive ønskeliste til bryllup

Enkelt for deg og dine gjester. Vi fører kvalitetsprodukter fra kjente merkenavn. Opprett en liste allerede nå, det er lurt å være tidlig ute. Her finner du alle våre butikker.


Vi har et stort utvalg produkter. Hvilke ønsker har dere til bryllupet?

Denne gaven bidrar til å redde liv og lindre nød. Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Den største gaven på festen er ditt nærvær”. Slik bruker det av og til å stå på innbydelseskortene – men om vi skal være helt ærlig så er det jo også fantastisk morsomt å få gaver også. Men fortvil ikke, vi er her for å hjelpe deg.


Først og fremst, gratulerer med forlovelsen! Vi ønsker deg lykke til med bryllupsplanleggingen. La oss begynne med ønskelisten , ta deg en god kopp kaffe, sett deg i godstolen med laptop-en på fanget. Hvordan starter man å skrive en ønskeliste til bryllupet ?

Nogle brudepar føler måske også at en gavekoordinator er at overdrive, mens andre føler, at en ønskeliste er en “bestillingsseddel”. Hvad er så den perfekte måde for jer? Er dere i gang med å skrive ønskeliste til bryllupet , men sliter med å finne på noe fordi dere allerede har alt?


Lurer dere kanskje på om det er frekt å ønske seg penger? Svaret på det er nei, det er ikke frekt å ønske seg penger i bryllupsgave. Hva vil dere bruke pengene til ? Man kan jo bli virkelig fristet til å kjøpe et skikkelig stygt maleri uten å fortelle hvor det er kjøpt, og så stort at det ikke kan gjemmes vekk. Trenger dere hjelp med bryllupet kan det skrives opp.


Eksempelvis fotografering til bryllup eller underholdning til bryllup. Eller om dere trenger hjelp ved andre anledninger kan det skrives opp på ønskelisten. En hage- eller interiør- arkitekt for ny inspirasjon. Et digitalt kamera.


Og så delte vi den ut til foreldre og toatmaster. Vi skrev i ønskelisten at vi aller mest ønsket oss penger til noen dyre ting vi trengte til vår lille leilighet. Dette med overnatting synes jeg også er veldig vanskelig.


Vi skal gifte oss neste sommer, men er i gang med å planlegge invitasjonene. Siden min bedre halvdel er tysk, og det kommer endel tyskere, så er det vanskelig å vite hvordan vi skal skrive i invitasjonen at det er mulighet for overnatting der vi holder festen, men at de må betale dette selv. Det første skridt er at informere gæsterne om, at I har en ønskeliste , og at den er lavet for at hjælpe gæsterne med valget af bryllupsgave, sådan at I får noget, I virkelig ønsker jer.


En metode er at skrive en note om ønskelisten på invitationen, en anden måde er at lave en hjemmeside til brylluppet, hvor ønskelisten findes digitalt.

Går dere med gifteplaner? Der hadde vi en ønskeliste. Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste med alle deres ønsker, noe som er praktisk for både brudepar og gjester. På den måten får dere det dere ønsker, og unngår at de samme gavene havner på gavebordet.


Som dere ser, kan en ønskeliste inneholde mye mer enn servise og sølvtøy. Tenk på hva deres interesser er, og ekstra hyggelig er det hvis dere finner noe som dere kan ha glede og nytte av i mange år fremover! Vår ønskeliste med forslag til konkrete produkter basert på denne listen finner du her. Tips og gode råd Lengden på en bryllupstale.


Talen bør vare maksimalt 3-minutter. Under en lang tale blir mange ukonsentrerte. Er det fortsatt kontanter i bryllupskortet som er tingen? Føler at dette er den mest tradisjonelle løsningen, men i dagens samfunn. Når dere skal feire bryllupet - en av de viktigste dagene i livet - pass på å ha en fin gjestebok hvor gjestene kan skrive en liten hilsen for dere og fremtiden!


Gjestebok til bryllupet anbefales varmt! Uten gjestebok får dere ikke muligheten til å bla tilbake å se alle lykkeønskene fra familie, venner og kjente. Drikkevarer fra baren kommer utenom, men dere trenger ikke gjøre annet enn å betale per enhet som blir drukket. Tips på hvordan holde budsjette nede finner dere på våre sider budsjett bryllup.


For mer informasjon om hvordan lage en ønskeliste gå til vår side ønskeliste til bryllup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg