tirsdag 23. juli 2019

Hva betyr yolo

YOLO er et engelsk akronym som står for “you only live once”. På norsk betyr dette “du lever bare én gang”. Ofte blir YOLO brukt som et uttrykk for at man skal nyte livet og ta sjansen, uten å bry seg om konsekvenser. Tilbake til den alfabetiske oversikten.


Begrepet ligner tidligere uttrykk som Carpe Diem og Living on the Edge Forskjellen er at Yolo ofte brukes av unge som en unnskyldning for vill eller direkte dumme ting de har gjort eller gjør.

Denne siden illustrerer hvordan YOLO brukes i meldings-og chatte fora, i tillegg til sosiale nettverksprogramvare som VK, Instagram, Whatsapp og Snapchat. Du må ikke glemme YOLO ! Tobias Remmen Pettersen (11). Serr, veit du ikke hva YOLO betyr ? You only live once! Men når bruker dere det da?


Når foreldra våre eller læreren vil ha oss til å slutte med noe som er helt awesom, forklarer Andreas Berglund (11).

Hva YOLO egentlig betyr Endlich eine sinnige Erklärung wofür das Akronym YOLO steht. Mange tror ja, ville det bety “Du lever bare en gang”, men det er bare halve historien. Farmen-Oddvar forklarer hva YOLO og Belieber betyr ORDQUIZ: Farmen-deltakeren Oddvar Jenssen er ikke så opptatt av trend-ord og storby-slang, og legger ikke skjul på at han har. Sjekker du siden urbandictionary.


SVAR: Hei Det er en rekke forskjellige oppfatninger av hva swag betyr (sjekk her f.eks.), men det ser ut til at det som regel kan forklares med oppførsel, måten du ter deg på eller stil. Vet du hva lol, yolo og swag betyr ? I beit for en god tittel? I dette tilfellet valgte vi lø fordi det har fått en ny betydning, og det er interessant.


Det handler ikke bare om TV-serien Skam, men mange av dem som ikke vet hva det betyr , også eldre språkbrukere, har fått med seg ungdomsslangordet. Under finner du en liste over de mest populære emojiene akkurat nå, og i hvilken sammenheng de gjerne brukes. Dette betyr emojiene. Husk at emojier kan bety forskjellige ting avhengig av situasjon, kultur og humør.


Betydningen av en emoji er kulturelt og situasjonsmessig betinget, og det er derfor vanskelig å gi en fasit på hva de betyr. Vi innrømmer at vi elsker en god emoji. Noen ganger sier bare de små figurene det bedre enn det vi kan gjøre med ord.

Vi vet selvfølgelig hva solen, palmen og hjertene betyr , men på mobilen gjemmer det seg en lang liste med emojis som det ikke er like lett å vite hva betyr. Men hva betyr da førstestavelsen? Der er det to teorier. Hvis os er ordet ås som har endret seg litt, kan navnet henspille på at sletten ligger under Ekebergåsen.


Det forklarer navnet Oslo som Åssletta. Ifølge Emojipedia kan det ha sammenheng med det engelske internett-begrepet wig snatching – som betyr at noen har gjort noe utrolig sjokkerende. Trekker på skuldrene.


HVA BETYR NAVNET DITT?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg