onsdag 10. juli 2019

Tapet barnerom

Mange motiver - Priser fra 19-. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden.


Skap magiske barnerom.

Få masse god inspirasjon her. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Inspirasjon til barnerommet Skal du pusse opp eller bare fornye barnerommet med litt farger eller tapet ? Vår tapetkolleksjon til barn, Little Worl gir god mulighet til å mikse tapeter og farger og på den måten skape et fantasifullt rom til barn.


Ditt helt egne rom. For en følelse det er å få bestemme akkurat hvordan man skal leke og hvordan det ser ut. Vegger finnes - så hvorfor ikke ha vakre tapeter på de?

Umiskjennelige klassikere som skytapeten fra den svenske designeren Gunilla Axén og veggdekor fra Disneys Fairies - på. Her har vi brukt fargene i tapeten og tatt de igjen i interiøret som lager et eget samspill i rommet. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Med tapet på veggen passer et barnerom til de som bor der!


Her er det nemlig de yngste i huset som skal trives. La derfor barna få være med og bestemme når rommet skal pusses opp. Gjør ditt barnerom til et spennende sted med en av våre utvalgte tapet for barnerom.


Uansett om barnet ditt vil ha et grønn, blå, rød eller regnbuefarget tapet finnes det noe i vårt sortiment som vil matche ditt barns fantasi. Vi tilbyr lekne og kule tapet til barnerom i stiler som eventyr, sport, kunst og natur. Dette er noe å ta hensyn til når man skal ut og finne tapet.


Tenk gjennom hvor mye slitasje det vil bli i det rommet du skal ha tapet i. På et barnerom der faren for trehjulsykkelkollisjoner og flyvende leker er overhengende kan det være lurt å velge en type tapet som tåler litt slitasje og rengjøring. Tapet er gøy og stemningsfullt. Nytt barnerom i en fei Da storesøster fikk nytt rom måtte det gamle tilpasses den år gamle lillesøsteren.


Ta bare en titt på denne tapeten fra Harlequin. Nøytral tapet med morsomme vesker er slett ikke dumt eller hva?

Synes du hvit tapet til barnerommet blir for kjedelig? Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Et barnerom skal romme alt fra lek og kreativitet til ro og trygghet.


Derfor kan det også være et vanskelig rom å innrede. Men det behøver slettes ikke være komplisert. Iblant hold er Les mer det med nye tapeter, smarte løsninger og en dose fantasi. Barnerommet er det rommet i huset som hyppigst må fornyes.


Nye tapeter er en enkel måte å forandre og gi rommene dine en helt ny karakter på. Hos oss finner du et stort og variert utvalg av både ensfargede og mønstrede tapeter, som for eksempel unike fondtapeter for ethvert rom og smak. Barnerom bør være like uttrykksfulle og fantasifulle som barna selv. Med våre tapeter og fototapeter for barnerom kan du forvandle rommene deres til uutforsket jungel, spennende storbyer og magiske eventyrland.


Leonard tapet Elsker dette tapetet og har faktisk tenkt å ha det på det ene gutterommet når vi skal pusse opp i sommer ? Håper du finner din favoritt! Husk at det som er aller mest trendy akkurat nå, er å ha et personlig barnerom. Hver tapet beholder klart sin glans og tåler alle hverdagens tenkelige påkjenninger.


Det er med god samvittighet for omverden du kan kjøpe tapetruller hos oss. Varene leveres innen 1-arbeidsdager. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene våre produseres i Europa.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen!


Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg