torsdag 18. juli 2019

Dikt til 50 årig dame

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Har ei vennine som fyller år idag og istedenfor å skrive noe standar greierr så tenkte jeg å skrive ett dikt. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start. Jeg er ei dame i min beste alder.


Jeg har voksne barn og er bestemor til skjønne prinsesser.

Interessene mine er mange, og jeg liker å holde på med forskjellige ting. Derfor blir det spennende å se hva denne bloggen kan bli fylt opp med. Alt før (eller 6 70) er oppvarming. Husk på hvor glad du var da du fylte 10. Nå kan du være gange så glad!


Lekene: Pakkeleken Du har pakket inn en truse, parykk eller noe annet man kan ta på seg. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i.

Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Skal du skrive en års hilsen, og trenger litt inspirasjon eller tips til hva du skal skrive? Da har du kommet på riktig sted.


Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til -åringen. Anniversary Baby Birthday Book Card Brudeparet: Dikt og Ordtak Bursdag: Dikt og Visdomsord Car-fire Cards for men Center Step Card Chocolate Card Christmas Circular Side Step Card Clean and Simple Confirmation Congratulation Criss Cross Card Diamond Fold Card Diaper Fold Card Door Hanger Double Frame Card DT Kenny K Krafty Girlz DT Kort O Mania. Trenger du et godt sitat?


Til årsdagen overleverte Synnøve meg en stokk ifra gjengen, så her var det ingen kjære mor. Det var bare å kreke seg avgårde, men heldigvis mistet jeg stokken på en av turene våre. Les resten av talen. Om tale år En årstale, kan bli ganske morsom – iallfall dersom vedkommende har selvironi. Hva ser du søster i din stue?


En gammel, sur og beværlig frue, usikker på hånden og fjern i blikket, litt griset og rotet hvor hun har ligget. Du snakker høyt, men hun hører deg ikke, hun sikler og hoster, har snue og hikke. En bursdag kan også være en tid for ettertanke.

Livsvisdom kommer med årene, og et velvalgt dikt kan flettes inn i en seriøs tale. Du kan selvfølgelig også la et dikt være ditt bidrag i bursdagen. Det finnes mange fine dikt , og på Munter selger vi en diktsamling som mange liker godt. Diktene er lettfattelige og rimer.


Svigermor blir snart. Jeg suger til å skrive noe. Kan noen hjelpe med en enkelt dikt her? Hun er snill, grei og omtenksom. Vil så gjerne gjøre det.


Uansett, noen som vil skrive noe som rimer? Skal feire min tantes års dag på lørdag. Ferdige taler Jeg har skrevet mange taler og vil nå også dele disse med deg.


Dette er taler med sjel og glød og vil gi deg god inspirasjon til å fullføre din egen personlige tale. Efter år: Hvis ikke det gør ondt, virker det ikke! At være år er fedt, så længe alle dine venner er 60! Hva gir man i -års presang til en dame ? Kjøp en opplevelse til henne, og hun har et minne for resten av livet. Hjelp til talen Her finner du hjelp til års tale.


Til søster, bror, ektefelle eller sjef som fyller år. Flere kategorier til års tale Talene er delt opp i flere kategorier og du kan velge akkurat den taler du trenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg