mandag 29. juli 2019

Skyvedører

Skyvedører - Upp till rabatt! Vi sender over hele Norge. Vi har garderobeskap av høyeste kvalitet. Kjøp online med fri frakt! Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Se våre lekre garderobeløsninger her. Kom innom for å se. Stort utvalg og gode priser. Spør våre eksperter i butikk. Raskt, enkelt og billig.


Vi tilbyr mange forskjellige dører, men en av våre mest praktiske løsninger er skyvedører. Utvalget vårt spenner fra skyvedør for uterom og til bruk for garderober. Både innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører gjør at du kan spare viktige kvadratmeter i din bolig - et areal du kan bruke på en bedre måte.

Ut over den ekstra plassen blir resultatet en veldig elegant og diskret løsning for dine dører. Det geniale er at alle våre innerdører kan fås som skyvedører. PAX skyvedører - skap ditt utrykk. Velger du skyvedører til din nye PAX garderobe vil du spare plass på soverommet og skape en bedre romfølelse.


Skreddersydde skyvedører for ethvert rom. Med Elfas skyvedører har du mange valgmuligheter, og du kan velge mellom flere farger og materialer. Vi produserer dørene på akkurat de målene du ønsker, og de kan monteres på flere ulike måter. Fullfør oppbevaringsløsningen din med skyvedører som passer din stil og dine behov. Hos Kvik finner du garderobeskap med skyvedører i stilig design som både skjuler tingene dine og skaper et elegant og harmonisk uttrykk med store, ensartede overflater.


Alle våre skyvedører kommer i slitesterke materialer og vi har livstidsgaranti på hjulsystemene. Foruten å være plassbesparende, kan skyvedører gi unike flerbruksmuligheter og skjuler rot og elementer du ikke ønsker å ha synlig. Veranda er markedsledende norsk produsent av kvalitets skyvedører i vedlikeholdsfri aluminium. Til forskjell fra mange andre dører på markedet som gjerne produseres i Østen og konstrueres etter “garderobedør prinsippet” med en skinne i topp og bunn, leveres Veranda skyvedører med karm på alle sider som gjør dem meget tette og stabile. LEBA har fem kolleksjoner, som passer enten du trenger skyvedører til garderober, walk-in, romdeling eller oppbevaring.


Lyssand skyvedør passer utmerket mot terrasse eller hage. Døren glir lett opp, og har et skyvefelt på utsiden som sikrer at den lukker seg helt tett uansett vær.

Det gjør den meget velegnet for det norske klima. De siste år har vi foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet - alt for å gi deg det beste innen skyvedørsgarderobe. Kvalitet til lavpris. Våre kjerneområder er veggskap, garderober, trappeløsninger og skillevegger.


En smart løsning er å kjøpe noen skyvedører og skinner og lage ditt eget garderobeskap. Du måler opp en halvmeter av rommet langs den ene veggen og setter opp dørene langs etter denne. Så danderer du det med hyller, bøyler og skuffesystemer. Selvgjort er velgjort, som det er sagt.


Speil og garderobe hører sammen. Våre skyvedører kommer i mange ulike stiler og farger, siden vi på bygghjemme. Velg PLATSA skyvedører for å spare plass i rommet. Med våre pent glidende PLATSA skyvedører på skinne får du en varig og fin garderobe.


Et HTH-garderobeskap med skyvedører er en praktisk og funksjonell løsning som er velegnet til alle rom i boligen. Fordi skyvedøren skyves til side, og ikke ut i rommet, kan du utnytte plassen optimalt og få oppbevaringsløsninger på steder med lite plass. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg