tirsdag 9. juli 2019

Fly til riga

Sikre deg den beste prisen nå! Fra andre flyplasser må du regne med mellomlanding. Bestill billige flybilletter fra Oslo-Gardermoen til Riga. Skal du på tur med firmaet, skolen, koret eller annen type gruppe over personer, fyll inn skjemaet vårt så kan vi ordne hele turen for deg - med pris garanti og VIP fordeler.


Les mer om våre gruppereiser her.

Vi kan gjøre jobben for deg! TORP Booking kan bestille hele turen for dere. Alt du trenger å gjøre er å. Kom omkring Biler er ikke tilladt i den gamle bydel, men man kan komme rundt med sporvogn, tog, taxa og forskellige typer busser.


Hvor megen bagage, du kan have me beskyttelse af din bagage til rejsen, og hvad du ikke skal pakke. Indcheckning og boarding. Find ud af, hvordan du beder om assistance, hvis du har nedsat førlighed eller et.


Bo i sentrum av det som skjer.

Velg blant flere hotell i ulike prisklasser. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling. Det varierer selvsagt, men spesielt litt utenfor byen kan en finne rimelige spa. Her finner du en liste over flyselskaper som flyr til Riga.


På Supersaver finner du alltid de billige flyene raskt, enkelt og billig. Du får også et konto som gjør at det er veldig enkelt å bruke frequent flyer-kort etc. Det er billig å fly til Riga.


En årsak er kort avstand og at det er flere flyselskaper som har reiser dit. Norwegian og Air Baltic har direkteruter, ofte til lave priser. Velg det beste flyselskapet for deg ved å lese anmeldelser og se på hundrevis av billettpriser for flyreiser til og fra reisemålet. Alle ruter er fundet på momondo i denne uge. Byens historiske sentrum, Vecriga, står på UNESCOs verdensarvliste, og det er flere grønne lunger i rundt i byen hvor du kan slappe av i fred og ro.


Riga : Spa til en billig penge. Gjør et kupp på et av Europas største markeder, eller finn kjente merkevarer til hyggelige priser på Rigas moderne kjøpesentre. Hvordan komme seg til Riga.


Vi er en uavhengig kilde, og derfor er alltid våre råd objektive.

Hjemsted for adskillige museer og koncertsale, interessante træbygninger og art nouveau-arkitektur. Finn fly til riga hvis du ser nå. Besøgende kan nemt fordybe sig i Rigas gamle bydel. Kanskje er du på jakt etter en weekendreise?


Eller du kanskje vil reise 1-uker? Ingen problemer, du finner alltid reisen på Supersaver. Våre leverandører tilbyr et stort utvalg av billige hoteller og leiebiler, som kan bidra til å gjøre reisen komplett.


Storbyen er kjent for sin gamleby og arkitektur i gammel jugendstil, men du får også den urbane byen med offentlig transport, shoppinggater og et pirrende nattliv. Du kan oppleve denne fantastiske byen til fots – og du får sett mye på en langhelg. Sjekk ut billetter hos flere søk sider som BravoFly, Expedia, Momondo og Trivago. Norwegaian flyr fra Trondheim ganger i uken (fredager og mandager). Gi kjærlighet til en nakke som har det litt vondt etter en dag med arkitekturspeiding, eller ta en to-timers-behandling for å få litt pause fra selskapet ditt.


I tillegg til spa-utvalget i bykjernen, ligger også det kjente kurstedet Jurmala bare drøye mil utenfor sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg