tirsdag 16. juli 2019

Julebord leker voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Send oss en uforpliktende forespørsel. Vinner av leken er det laget som først kommer til f. Deltagerne deles inn i to lag.


Hvert av lagene får utdelt en isbit.

Denne morsomme leken løser garantert opp stemningen. Gjestene deles inn i to lag, og utstyres med vester eller armbånd slik at alle ser hvem som er på hvilket lag. Jeg trodde ikke han så på mine nettvenner som ordentlige mennesker en gang ) Men hvis noen av dere vet av noe morsomt så rop ut.


Gjerne gruppeoppgaver kanskje? Selskapsleker for voksne Garantert moro. Latteren sitter løst rundt bordet. Til latterkrampen tar deg Festlek nr 39: Hva sa du?

Denne leken passer godt inn med julebord - og gavesesongen. Hver deltager tar med seg en rimelig ferdig innpakket gave (bestem helst prisnivå på forhånd). Legg alle pakkene i midten av bordet og bytt på å kaste en terning. Får man sekser kan man plukke ut en gave, legge den foran seg, men ikke åpne den.


Det er ikke bare barn som leker i selskap. En selskapslek for voksne kan løse opp stemningen og bringe mye latter og morsomme historier i ettertid. Aktiviteter til julebord Kultur og underholdning. Jeg lagde Beat for beat et år og det slo veldig ann. Dvs, ingen på piano,, så det ble jo i stedet en slags musikkkonkurranse, men den var nå inspirert av det.


Vi har pleid å ha skostafett. Alle skriver ned navnet på figuren på papiret. Selv ihuga leke -hatere har ledd godt når de var med på dette.


Jeg tror mange forbinder leker med den typen selskapsleker de gjorde som barn, men det finnes faktisk mange leker som passer for voksne. Far og mor syntes det var en god ide, og lille Willy ble ellevill av glede. Vi er rundt stker som skal (17.des) ha en alkohol fri fest (mamma er så jævlig kjip, er det lov til og si jævlig)!


Så vi antar vi kommer til og kjede oss, en del!

Så er det noen som har peiling på noen kule fest leker ? Jeg var på julebord på fredag og der hadde dei en lek der det var mamma, pappa, vetle johnny og dei små bjørnene (Skulle vært da men) og så leste en forteller opp en historie om disse karakterene og for hver gang dei ble nevnt skulle dei som var dedikert dei forskjellige rollene gå fort rundt stolen dei satt på (var stoler på rad forran alle). Venne julebord sier hun. Deretter ber du dem om å se på de andre deltakerne, velge ut en figur fra temaet og hvem de vil plassere navnet på denne figuren på. Det betyr at det er par eller ? Husker en gang en litt kul sak hvor vi sendte stykker (mannlige) ut på gangen med hver sin langkost (feiekost).


Vi tilbyr en rekke små og store aktiviteter, enten målet er teambygging eller bare å ha det moro sammen. Klikk på linkene for å lese mer, eller fyll ut kontaktskjemaet her, så kommer vi opp med et forslag og priser! Her er en shortlist. To nakne damer som smører hverandre inn med peanøttsmør og slikker det av hverandre etterpå.


Da er det julebord , da! Og jeg ser for meg Fru Pedersen (58) fra regnskapsavdelingen og Fru Isaksen (64) fra kantinen i lystig utfoldelse med et glass Peter Pan (Crunchy).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg