tirsdag 30. juli 2019

Drikkelek julebord

Vi har rimelige firmapakker med hotell, middag, show og dans. Send oss en uforpliktende forespørsel. Opplev konsertbyen Bergen. Kjøp komplett pakke med hotell. Hvis du noen gang har vært på en fest der Postman Pat og ikke fotball vises på storskjerm , da har du mest sannsynlig vært vitne til en drikkelek.


Selve handlingen går ut på å shot’e eller drikke en slurk øl hver gang Postman Pat bomgirer. Jeg har en fra android som heter Drinking Game List Free. Der finnes det flere hundre gode og dårlige drikkeleker.


Til helgen skal vi på jobben ha julebord og jeg har noen nye medarbeidere. Her er en drikkelek som kan ta helt av. Man skal drikke ofte under denne sangen og det er lurt å holde seg til noe med lav prosent, med mindre man har noen å ta igjen på drikkingen. Den eller de som drikker trenger person som kan gå å etterfylle glassene eller finne mer drikke gjennom leken.


Ok, jeg skriver den til deg likevel, jeg Det er en lek som har blitt gjort om til drikkelek i mine kretser. En person velges som lille willy, en til mor, en til far og tre stk som de tre små bjørnene. Klokka 1 ingen Sokrates. Men ti på halv elleve, da lå han i stua og tittet på meg når jeg kom ut av soverommet. Da var det bare å dusje og gjøre seg klar til å bli hentet, for så å dra på julebord med gode kollegaer.


Tradisjonen tro ble det Sandefjord-ferga. Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, firmafesten eller barnebursdagen. Hvor godt kjenner du partneren din? Hvem av gjestene rundt bordet har best hukommelse?


Jeg var på 60-årslag i oslo med Avis bilutleie nylig. Vi var da ute på en plass som het Kavringen? Her hadde vi ulike aktiviteter. Den mest gøyale var der vi ble delt inn i flere lag. En drikkelek som gir kortstokken siste ordet i hvem som drikker.


Leken er delt i to runder, og bussjåføren får gjennomgå i 2. Ringte legevakten da jeg kom hjem for å få informasjon om någen tabletter jeg fikk mot utslettet nede i Spanien. En medarbeider kom nylig på jobben og fortalte om en kjent virksomhet som hadde hatt julebord på nabobordet i restauranten der han og en venn skulle tilbringe en hyggelig kveld. Han oppsummerte: Jeg synes det er veldig koselig at kolleger går ut og morer seg sammen. Men det er ikke alle temaer som egner seg for offentligheten. Tangera drikkelek Tangera - Drikkeleker.


Buffalo kommer egentlig fra Irlan men er en kjent drikkelek fra norge. Rød til Drikk antall super selv. En annen lek ( drikkelek ) er der man sitter i en ring, så sier man en påstand om seg selv feks.


Jeg har jobbet på McDonalds, så skal alle de andre ta tommelen enten opp (jeg tror på deg) eller ned (jeg tror ikke på deg). Hvis personer gjetter riktig, må den som sa påstanden drikke slurker. Alle de som gjetta feil må drikke en. Drevet av formiddagsgymnastikk å kikke på diverse -videoer med knall og feil og fall kom jeg på en gammel drikkelek vi hadde en gang. Det var forresten ingen drikkelek , det var en stafett.


Det gjaldt om å løpe bort til et bort, styrte et stort glass med øl, og så løpe tilbake med glasset og veksle. Premien er en time på kne forran doskåla. Selv har jeg det alltid moro når jeg er på fest, og regner med at du også kommer til det! Ellers så håper jeg du får det gøy!


For noen så vil den være litt på kanten, men den er garantert til å trekke på smilebåndet til de aller fleste! Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg