onsdag 31. juli 2019

Dinosaurkjeks kjøp

Og hvor man kan få kjøpt ? Håper veldig på at den ikke er utryddet ennå, selv om jeg ikke har klart å oppdrive den ennå). De er de eneste kjeksene jeg liker! Mener at de hette Brontosaurus tidligere, men at de har skiftet navn til Dinosaurs.


Hadde en litt kjip greie her for uker siden (en fredag) da jeg kom på hovedveien (landevei, ikke 5-felts flytripe) og skulle opp til venstre i en sving såg jeg at det kom en eldre gubbe i en Golf som da har høyreregel. Har de dinosaurkjeks på kiwi? Både dinosaurkjeks og lion frokostblanding fåes å kjøpt i Sverige #128154; I sommer begynte de å selge Kaptein Sabeltann is igjen, men mye mulig det var for en begrenset periode. Europris har mye flott av produkter til hjemmet, samt interiør, lys og servietter.


Se vårt store utvalg og lave priser på f. Dette var en klassiker om foreldrene endte opp med å kjøpe lørdagsgodtet for deg. Her fikk du bamsemums, seigmenn og andre populære favoritter, ferdig pakket. VANSKELIG: Det er vanskelig å finne et bilde av den tidligere populære godterimiksen.


Foto: Nidar Vis mer 5. Hvor ble det egentlig av dinosaurkjeksen? Kundeavis - Europris AS. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Kanskje den beste brusen jeg veit om. Handlet i Sverige før, men så var det noen. Stemmer det jeg hører om at bokstavkjeksen er kommet tilbake i butikkene?


Da må jeg ut i morgen og kjøpe opp et par partier med det. Tror jeg spiste noe sånn som fem eller seks pakker. All terpingen min med Duolingo-appen kom endelig til nytte mens jeg var i Frankrike. Du får 5$ rabatt på første kjøp hvis du handler for under $, og $ rabatt hvis du handler for over $. Jeg fant dinosaurkjeks ! Nå er det like før jeg får oppleve en av mine absolutte favorittartister live for første gang!


DET er en god følelse det! Det har kommet i posten (forhåndsbestilt selvfølgelig), men er bortreist for tiden og vil høre det på plate og ikke digitalt første gang. Er så lite morsom at jeg ikke burde vært på twitter. Etter at jeg hadde kommet hjem fra et skolesemester i USA gikk jeg ut til nærmeste matbutikk (Kiwi) for å kjøpe smørbukk.


Skulle egentlig ikke tro jeg måtte gå så langt for å kjøpe meg en pakke med smørbukk. Kjøp , salg og bytte, av og for entusiaster. Joda, det er overvekt av gutter og menn, men det er jeg vant til, hoho. Dessuten er det gjerne slik at de få jentene som finnes får blikkontakt og smiler til hverandre – det er litt som å være på sjøen eller fjellet når man ser andre kvinnelige deltagere på spillmesser, LAN, tegneseriefestivaler eller metallkonserter.


I dag har bloggen bursdag. Tusen takk til alle lesere, både nye og gamle, for at dere gidder å lese om alt jeg tester. Smørbukk er en fløtekaramell som i dag produseres av Nidar.


Om vi nå skulle ha karameller for slantene, åpnet han lokket og den. Click here for the English version.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg