mandag 10. juli 2017

Jøde vitser

En jøde på to hjul sykkel. Vet du hva en jøde med gassflaske på ryggen kalles? Grunnen til at jeg har laget denne bloggen med prinsipp- vitser er at jeg er ekstremt opptatt av likhet og rettferdighet. Skal det være lov til å fremme hat, forfølgelse og ringeakt av nordiske kvinner og hvite for deres rasetrekk i form av blondinevitser må det være like tillatt å fremme hat, forfølgelse og ringeakt av andre grupper basert på deres egenskaper.


Vitser i mange ulike kategorier.

Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser. Ole i Braås wrote in message 350a. Hva kaller du en jøde med tre gasstanker på ryggen?


Hvet du hva man kaller en jöde med to gasstanker på ryggen? Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Tyggende jøde På en kafé sitter en tysker og spiser frokost og ved siden av han sitter en jøde som tygger tyggegummi.

Uoppfordret innleder den frekke jøden en samtale: - Spiser dere tyskere egentlig hele brødet? Tyskeren lar motvillig frokosten ligge og svarer: - Ja, naturligvis gjør vi det. Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor.


Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre. Kona hadde et usedvanlig hårete underliv og det toppet seg når mannen sammenlignet underlivet hennes med Mullah Krekar. Kona bestemte seg at det var på tide å gjøre noe med saken og gikk ut på badet og glattbarberte underlivet før hun gikk inn til mannen igjen.


Jøde jokes Hitler og Holocaust er ikke umiddelbart sjove emner, men vi har formidlet nogle jokes, som simpelthen bare tager gas på jøderne. Det var tre venner en jøde en katolikk, og en protestant som sto ved kisten til en død venn. Humor om lovens lange arm.


Da sønnen havnet i fengsel, var bonden skuffet. Det var mye jobb på gården, og han kunne sårt trengt en hjelpende hånd. En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper.


Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen.

Det beste utvalg av Norges beste vitser. På den måde kan jøde vittigheder være med til at skabe noget eftertanke til et emne, som der ofte bliver betragtet som værende et tabu at tale om. For barn i alle aldre. Og derfor er det bestemt heller ikke noget, som der bør gøres grin med.


Dog kan jøde vitser i mange tilfælde være en hjælpende hånd for de, som har svært ved at udtrykke sig anderledes. Her kan du finne gode vitser som du kanskje ikke har hørt før! En arbeidsledig mann ble tilbudt jobb i en dyrepark.


Gorillaen var dø så de flådde skinnet av den og laget en dress til mannen som skulle være deres nye gorilla. En dag snublet han og ramlet ned i løvegården. Det er laget ur mom is so fat å alle barna vitser så da er det vel på tide med noen skikkelige groviser eller andre ganske morsome vitser.


Kan jo starte jeg da Jeg bor i Telemark å en vits derfra begynner vel bra. Morsomme vitser er vel noe av poenget? Det finnes mange slags vitser , både morsomme, tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende. Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser , selv om det ikke alltid er så lett.


Våre groviser er av ypperste klasse. Noen er kanskje over kanten for noen, men de er allikevel noen av de beste som finnes på Internett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg