mandag 31. juli 2017

Alle barna vitser amalie

Abel Ada Adrian Agate Aleksander Alexander Alf Ali Aline Amalie Amanda Anders André André Andrea Andrine Andrine Ane Anett Anette Anita Ann Anna Annabel Anne Anniken Are Arne Arne Scheie Arve Asta Astor August Aurora Børge Børre Bård Bart Beate Bendik Benedikte Bengt Benny Bent Bente Bert Bill Bitten Bjørg Bjørn Bjart Bo Bob Brage Bred Brede Brimi, Arne Brit Brita Britt Bull Camilla. Alle barna var slemme, unntatt Amalie , hun var den salige. Alle Barna vitser er legendariske i skolegården, skapt for å få folk til å føle seg utenfor.


De er korte, de går på rim (noe som fascinerer barn ), og de er morsomme. Men tradisjonelle alle barna - vitser har ofte litt for drøyt innhold for barn. Derfor er vi glade for å på denne siden kunne gi dere familievennlige alle barna - vitser.

Petter Northug, unntatt Jørgen, han elsket Marit Bjørgen. Ellen, hun ble sugd inn i propellen likte jenter, unntatt Einar. Her finner du et knippe rene alle barna vitser. Ser du etter grove alle barne vitser , anbefaler vi et besøk til grove- vitser. Unntatt Christer, han hadde slengt dritt til noen nynazister.


Hun gjorde det for en krone! For barn i alle aldre. Denne appen har 6Alle Barna - vitser i en lekker forpakning.

Få enten tilfeldige vitser på løpende bån eller velg navnet du vil ha vits om. Du kan også lagre dine favoritter og dele dem via SMS og andre apper. Hvis du har en god Alle Barna -vits du vil ha i appen, kan du sende den til meg via et trykk på meny-knappen.


Hvis vitsen er bra og ikke altfor grov, vil jeg ta den med i en. Nedenfor finner du et stort utvalg av alle barna - vitser. Her på gåte har vi vitser som passer for både barn og voksne.


Del vitsene dine om barnenavn ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Norges beste vitser ! Her er alle barna vitser med navnet Kjell. De dukket opp en gang på tallet, og har etter hvert utviklet seg til flere underkategorier. Rikt illustrert av Jens A. Ole sitter på trikken sammen med moren.


Ole liker å se seg rundt på alle de rare menneskene han treffer ute, men har lært at man snakker ikke høyt om andre folks skavanker. Men i dag sitter det en mann med DEN nesen rett overfor dem, og mor er meget nervøs for at Ole skal plumpe ut med noe. Men, Ole er flink, og sier ingenting.


Sections of this page. Accessibility Help.

Det finnes alle slags typer vitser. Noen vitser er grove, andre er slemme, noen er grisete, andre igjen er helt på kanten. Vi har allebarnavitser, blondinevitser, eldrevitser, selvsagt har vi groviser, morsomme bilder og slemme bilder.


Vi har samlet alle vitsene som vi synes er gode nok til å bli samlet på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg