onsdag 12. juli 2017

Hva kjøper dere i sverige

Book hotell i Sverige. Stort utvalg og lave priser. Gratis avbestilling! Super bilferie i Sverige med halvpensjon. Skal en tur til Sverige i løpet av sommeren.

Vanligvis kjøper vi kjøtt, brusbokser, røyk og litt smågodt. Systembolaget rekker vi sjelden å gå innom. Har dere noen tips om hva som er billigere i Sverige eller som man ikke får her i Norge? Tar gjerne imot tips om butikker som er verd et besøk også. Skal på handletur til Sverige , og lurer litt på hva som er lurt å kjøpe.


Er det noe spesielt du bruker å kjøpe i Sverige ? Og så lurer jeg på om det er noe jeg bør holde meg unna. Andre slike advarsler?

Som overskriften sier - hva kjøper dere til deres katt når dere er i Sverige ? Har lest her inne at jeg burde kjøpe ormekur. Hvilken kjøper dere ? Er det andre slike ting det kan være lurt å kjøpe ? MÅ kjøpe med dere. Du handler jo de tingene du trenger eller har lyst på. Man handler jo i Sverige for å spare penger, og hvis man kjøper en masse som man ikke har behov for eller har lyst på, så bruker man jo masse penger en ikke hadde trengt å bruke.


Sverige MYE Å SPARE: Butikksjef på Maximat Nordby, Ole Jörgen Lin anbefaler nordmenn å handle brus, meieri- og kjøttvarer når de er på grensehandel. Antall er antallet du kjøper av dette målet. Priser skal legges inn i svenske kroner i Sverige , og i norske kroner for prisene på varene i Norge. I kolonnene for Sum per vare blir disse omregnet til norske kroner ut fra kursen som er lagt inn øverst.


Summene her er justert for volumet du har lagt inn. Vi dro til Sverige og spurte nordmenn hva de handler på svenskehandel - og sjekket hva du kan spare på nettopp dette. Og ja, du kan spare mye om du handler de riktige tingene: Vi fant en prisforskjell på 5prosent på handlekurven basert på tipsene vi fikk fra nordmenn på svenskehandel. Se hva som er billig og hva du bør vite om du skal handle i Sverige i påska.


KLAR FOR SVENSKEHANDEL?

Vi gir deg tips til hva det lønner seg å kjøpe akkurat nå - og tipser om alkoholen du kan ha med deg i ubegrensede mengder - bare du holder deg innenfor beløpsgrensene. Utstyret kan man jo kjøpe brukt, men om dere vil ha nytt utstyr kan det være mye å spare på å handle det i Sverige. Ellers er, som kjent, godteri og brus mye billigere i Sverige.


Det er også mange som velger å reparere bilen sin i Sverige , og det kan du fort gjøre for halve prisen av det du ville betalt i Norge, ifølge Havdal. Hva lønner det seg å handle i Sverige , sånn bortsett fra alkohol og kjøtt? Hva slags spørsmål er det da?


Lurer på hvorfor du lurer på det, så må nesten svare. Overrasket over at du kjøper kjøtt i Sverige , du som er opptatt av et sunt og rent kosthold. Det billige kjøttet har som regel opprinnelsesland sørover i Europa, der både medisin- og spesielt antibiotikabruk i kjøttproduksjonen(og egg… ref. De siste dagers nyheter) er tillatt i en helt annen skala enn her.


Moms av virksomhet i Sverige. Ta rede på i hvilket land tjenesten dere selger anses omsatt, og hvem som er ansvarlig for å betale moms for den momspliktige virksomheten. Her er billig-kuppene du kan gjøre i Sverige. Endelig kommer inlegget med mine Sveriege-tips.


Jeg har lovet dere det lenge og har gleda meg til å skrive det. Noen reiser på sunn harryhandel til Sverige for å finne sunne matvarer man ikke får tak i hjemme, spesielt økologiske produkter og produkter med mindre karbohydrater, andre gjør det for å spare penger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg