tirsdag 4. juli 2017

Lage dusk med pom pom maker

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær oppdatert med alle nyhetene våre først Fornavn Etternavn Email Fortsett. Lag enkelt egne dusker til luer og som pynt, med dette settet pompom-makers! I pakken er det forskjellige størrelser, som passer til det aller meste. Med litt fantasi kan en lage de flotteste dekorasjoner og mye annet til både fest og høytider. Her viser jeg hvordan man kan lage dusker til for eksempel luer på en rask og enkel måte.


This is how you can mane pom poms with a pom pom maker.

Med silkepapir eller servietter, saks og ståltrå kan du lage hjemmelagde pom poms som får festen i gang uten å blakke deg. Er du litt sent ute med pyntingen til festen, eller har du lyst til å lage billig festpynt som imponerer gjestene med liten innsats? Da er pom poms festpynten som du må lære deg å lage.


Pompon Maker til forskjellige størrelser gjør det enkelt og gøy å lage dusker. Hver sjablong består av to like deler. Skivene åpnes og legges med baksiden ( med boblene på) mot hverandre. Så vikles garn rundt begge halvdeler.


En enkel måte å lage dusk til topplua.

Alt du trenger er trå. Strikk lue med selbumønster, steg for steg. Med et sett beregnet til fremstilling er det blant andet mulig for barna og selv lage en dusk av for eksempel garn.


Det kan for eksempel være en hvit dusk til en nisselue, forskjellige farger til et halskjede og mye annet. På Boozt finner du over 4merker. Skal du lage dusker, så er dette et kjempesmart sett som kan brukes om igjen og om igjen.


Kommer i et sett med fire forskjellige størrelser. I nydelige pasteller og hard plast. Bruksanvisning følger med. Med dette pom -pon settet kan du lage dine egne dusker til f. Sett med fire ulike størrelser ca.


Pakk garnet rundt pom maker ca ganger, samle det i sentrum og knytte det sikkert, så kutt garnet der det doblet til å lage myke pom poms. Gjenta for å gjøre pom poms. Gjøre poms er enkelt, men tidkrevende, så dele moroa med barna. Dette beløpet vil gjøre et skjerf med tre rader med pom poms.


POM - POM OG DUSKEMAKER. Villy Jensen 1kr.

Med disse lager du lue dusker superenkelt, både barn og voksne vil elske disse. Pom - pom mårhund beige. Perfekt gave til noen som strikker-Pakken inneholder maler-Størrelse på maler: 3. Knyt pom pom til nøkkelringen så tett som mulig.


Klippe av overflødig garn. Du kan klippe nær kanten eller legg igjen en bit av garn for å lage en mini dusk for nøkkelringen. Dersom det er ønskelig, forsterke knuten med en skvett med klar neglelakk for å hindre den fra å komme løs.


Disse instruksjonene tillate deg å gjøre en kort tid i det hele tatt, så les videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg