mandag 5. juni 2017

Tale til søster

Hold meg i hånden, søster. Vi går på en usikker vei, under de evige stjerner, famlende, du og jeg. Hjelp meg når foten gjør feiltrinn og ikke kan finne sin vei. Min søster blir år og jeg vil gjerne holde tale.


Jeg studerte til minste detalj hvordan dere kledde dere og hvordan det skulle sminkes, og gledet meg veldig til jeg ble så stor at jeg også kunne begynne å spjåke meg litt.

Det er utenkelig å være i nærheten uten å stikke innom. Og det er like hyggelig hver gang. En føler seg veldig velkommen når en kommer til deg! Det var utrolig stort for meg, og jeg tenkte mye i forkant av talen på hva jeg skulle skrive. Når jeg først satt med ned kom ordene av seg selv.


Det ble mye latter og tårer for å si det sånn (og ikke bare fra meg…). Håper dere liker den!

Bryllupstaler kan være morsomme, tankevekkende eller kjedelige, men de hører til i et bryllup. Mange gruer seg til å holde tale ,men til dem er det bare å si: Gjør talen kort! Det er ingen som forlanger at du skal holde en lang bryllupstale – tvert imot. Broren min gifter seg snart, og jeg bør vel holde en tale.


Jeg holdt ikke tale i det første bryllupet hans, men tror jeg vil gjøre det nå. Hva bør jeg ha med? Det blir jo mest tale til ham, ettersom jeg bare har kjent bruden ett par år. Er det noen som har noen forslag å komme med? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om søster og mer enn.


Så utrolig flott tale. Morsomt å lese om ditt forhold til Camilla. Er noe helt spesielt å være eneggede. Det du skrev er noe jeg og min søster kunne ha skrevet til hverandre. For vi er også eneggede tvillinger og vi heter også Camilla og Cathrine.


Så dine ord ble så nært, hvis du skjønner.

Det er omtrent umulig å få deg til å kaste ting for det kan jo komme til nytte en gang. Hjelp til talen Her finner du hjelp til års tale. Til søster , bror, ektefelle eller sjef som fyller år.


Flere kategorier til års tale Talene er delt opp i flere kategorier og du kan velge akkurat den taler du trenger. Forlovertale – innhold. Som I sikkert ved er jeg jo ikke den store fest taler.


Print uden billeder. Taler som er varme og direkte, heller enn alskens morsomme, småinterne historier som er mest ment for å fremkalle latter. Hun bør tale til brudgommen med pårørende, og andre i familien eller venner som betyr og har betydd mye for henne. KLIKK HER FOR Å BESTILLE!


Deretter følger eventuelt taler fra brudens mor, fra brudgommens mor, fra søster , fra bror, fra besteforeldre, faddere og annen slekt. FERDIG LAGEDE TALER , bryllupstale, konfirmasjonstale, festtaler, takke for maten tale bryllup, brudens, brudgommens tale , herrenes tale , forlover tale , år, 60. Dersom du trenger hjelp til å skrive en tale til et års jubileum, hjelper vi deg gjerne. Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan man skriver eller holder en tale , kan du besøke våre sider. Hvis du har lovet å holde tale , slår tvilen fort inn.


Hvorfor bega du deg ut på dette? Du kunne vært en bekymringsløs gjest i bryllupet, konfirmasjonen, firmafesten eller bursdagen. Men i stedet for å småprate om hvor hyggelig det er å samles av og til , er du dømt til å finne et stille sted for å pugge manus og kaldsvette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg