fredag 2. juni 2017

Crazy cake langpanne

EN SINNSYKT GOD KAKE SOM ANBEFALES PÅ DET STERKESTE! Oppskriften er til liten langpanne. Mad about Chocolate Crazy Cake ! Crazy Cake er en berømt, amerikansk sjokoladekake som lages uten egg og meieriprodukter. Jeg har tidligere testet den ut i ulike varianter, se Crazy Cake (rund sjokoladekake) og Crazy Devil Chocolate Cake (langpannekake med melisdryss), Crazy Chocolate Cake (langpannekake med sjokoladekrem).


Crazy Cake er en SPENNENDE og SUPERDEILIG sjokoladekake, som er veldig populær i Amerika!

Kaken har en fantastisk konsistens og INTENS sjokoladesmak! Kaken er enkel og rask å lage og blir alltid en SUKSESS! Samme kake som Crazy Chocolate Cake (se oppskrift som er registrert tidligere), men uten sjokoladekrem og med melisdryss på toppen i stedet, som gir en utrolig tøff fargekontrast til den neste svarte sjokoladekaken! Aller best blir denne sjokoladekaken hvis du heller glasuren over den varme kaken og lar kaken avkjøle seg i romtemperatur. Får den en natt i kjøleskapet blir konsistensen langt seigere, men fortsatt supersaftig.


Tips: Pekannøtter kan sløyfes hvis ønskelig, eller de kan byttes ut med valnøtter, ristede hasselnøtter, mandler eller. Kaka er bakt helt uten egg, melk og gluten, men merk at jeg dessverre ikke har helt oversikt over hvorvidt de øvrige ingrediensene er trygge for egg allergikere. Trenger du en langpannekake eller skuffkake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet?

Langpannekaker er både lettlagde, gode og enkle å dele. Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Luftig og god sjokoladekake i langpanne. Perfekt å ha med i tursekken eller å servere i barnebursdager. Smør tykt på med herlig glasur og pynt kaken med det du måtte ønske.


Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter.


Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Restene kan du fryse, så har du deilig fersk kake å by på når du plutselig får gjester. Det er sesong for blåbær. Saftig gulrotkake i langpannekake.


Prøv vår deilige oppskrift i dag. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Bland alt sammen i en stor bolle.

Bruk tresleiv, IKKE mikser og pass på at du slutter å roere så snart alt er godt blandet. Hell i en stor, smurt langpanne , ca. Stek ved 1grader i ca. Dette er min favorittoppskrift på langpanne -sjokoladekake, og oppskriften har jeg stjålet av moren min. Hun laget denne kaken (og lager den fortsatt) til bursdagene våre.


Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kunne spist hele kaken alene:) den er også perfekt til å fryse ned så kan du enkelt tine den opp igjen når du har lyst på et stykke. Blir best i langpanne som har et slikt lokk til å sette på, fordi den er litt mindre en tradisjonell langpanne. På toppen dekkes kaken med pisket krem og enda mer hakket Smash. Da skjønner man at denne kaken må bli SMASHING GOOD!


Tips: I stedet for å steke kakebunnene i to runde former, kan du steke kaken i en stor langpanne og så dele den ferdigstekte kaken på midten for å få to kakebunner. Du får da en rektangulær Smashkake i stedet for en rund. Ha det flytende oppi bollen med det tørre, og rør det raskt sammen.


Sjokoladekaken er saftig og myk med en barnevennlig smak av ekte sjokolade. Den er rask og enkel å bake og passer perfekt i ovnens egen langpanne. Kransekake er vel festkaken over alle festkaker. Populær som den er passer kransekake til 17.


Legg et bakepapir i bunnen av en liten langpanne. Spre massen ut i formen, og sett i stekeovnen i minutter. Sukkeret skal smelte og bli gyllent. Hvis det er for lyst, stek 2-minutter til, mens du følger med gjennom vinduet i ovnen.


Avkjøl, og løsne kakestrø fra bakepapiret når det er blitt kaldt. Knus det i mindre biter med fingrene. TORO Brownies er en saftig og myk sjokoladekake med fantastisk smak av sjokolade. Hvem kan vel motstå søt brownie med deilig sjokoladesmak, servert med en kaffekopp eller et glass melk?


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg