torsdag 15. juni 2017

Kreft blogg amanda

Kreft med spredning. Legene ønsket å fjerne deler av belegget ved en operasjon, men det viste seg at kreften hadde spredd seg og lå rundt for mange organer til at det var noe vits å fullføre operasjonen. Ved siste PETscann ( i forrige uke) var det en noe forstørret lymfekjertel, men ellers ingen tegn til kreft. Lymfekjertelen er det da mulighet for at det er kreft i, og vi skal vurdere behandling neste uke. Men intet alvorlig, og jeg satser på å leve normalt fremover.


Blogger ellers på amandaboble.

Mamma Kristina (21) tapte mot kreften. Noe jeg også gjorde, men det var mange måneder etterpå, så gud vet hvor lenge jeg har gått med kreft , sa Kristina Haugbjørg,. Personlige blogger , nettsider og liknende. Under finner du noen personlige blogger , nettsider og liknende, som kreftsyke, tidligere kreftrammede eller pårørende har opprettet.


Overlevelsen av kreft har totalt sett vært høy i Norge de siste årene. Totalt sett er fem års relativ overlevelse av kreft i Norge over prosent både for menn og kvinner. For prostatakreft, som er den vanligste kreften som rammer menn, ligger overlevelse etter fem år på over prosent i hele landet som helhet.


Hei, dette er en liten sniktitt inn i våre liv med kreft , jeg føler sterkt for å dele litt fra våre liv fordi det for oss har vært nærmest umulig å finne noen like, så tenker jeg at det vill komme andre som vil lete og vil trenge svar like mye som vi har søkt og trengt svar.

Men, når man er friskmeldt, føler man seg fortsatt syk, sier Ingrid. Tusen takk til deg som gir av din tid for å gjøre hverdagen litt enklere for dem som er berørt av kreft. Du får aldri helt fred. Min papegøye har vært ganske rolig de siste årene, men når det nærmer seg kontroll blir det alltid litt mer liv. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen.


Egmont Publishing AS. En blogg om kreft Som sykepleiere har vi blitt kjent med mange pasienter, pårørende og andre relasjoner til den som har fått kreft. Mange av disse møtene er sterke opplevelser som vi for alltid vil huske.


Etter at min kjære fikk diagnose, uhelbredelig kreft , hoper tankene seg opp. Har du sett på en champagne kork som står i press? Slik føles tankene å være, konstant under press. Jeg har lest ALT fra nasjonale strategiplaner for individuelle planer, til spesifisert til kreft behandlingen til denne kreftformen.


Livet blir ikke det samme igjen etter kreft. Jeg har vanskelig for å bruke begrepet etter kreft. Jeg møtte kirurgen som opererte meg halvannet år tidligere.


Behandlingen jeg nå kunne få var bare livsforlengende – ikke helbredende. Det var ikke gode nyheter. Da Christine kom hjem fra sykehuset, ville hun ikke ha noe med andre kreftoverlevende å gjøre.

Ferdig med sykehus. Så for meg det verste: En klam buss med hårløse hoder. Kjære alle venner, blogger venner,facebook venner,medsøstre,støttespillere og alle andre. Hun var ferdig med kreft. Men det var ikke uten kamp.


Etter mange års kamp mot kreften ,måtte hun omsider gi opp. Finn ut mer om ulike kreftformer på denne temasiden om kreft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg