mandag 26. juni 2017

Personlig almanakk tips

Få oversikt og struktur over jobb, studie og hverdag med almanakk. Finn din favoritt her. I tillegg til almanakker har vi også omslag, skrivebøker, møtebøker, og PC vesker.


Start Almanakk Veggalmanakk Notatbok Tilbehør Gavekort. Last ner vår Workout Log!

Skjem bort din almanakk med tøft tilbehør, luksuriøse skinnetui, (magiske) blekkpenner, herlige klistremerker, praktisk plastlommer mm. Gavekort Perfekt når du vil gi bort noe personlig , men allikevel gi mottakeren muligheten til å designe almanakken selv. Et godt tips til når du lager din egen almanakk : Lag ”Min personlige almanakk ” og du har en superflott almanakk du vet du blir glad for. Men prøv også å lage en almanakk og gi den i gave. Du kan selv bestemme hvilken måned almanakken din skal starte me så du kan bruke den som bursdagsgave og gi den bort alle tider av året.


Design din egen almanakk og velg selv forside, bakside, layout, innhold og startmåned. Du kan også legge inn personlige datoer, huskelister og ukeplaner mm. I Tips og Triks finner du de absolutt beste artikler og videoer om design, inspirasjon og selvfølgelig almanakk.

Her kan du lese litt om hvordan du skal lage bulletpoints, finne wallpapers, bruker farger, og mye mye mere. Personlig almanakk - Vi har sammenlignet alle sammen! I henhold til loven om kansellering av ordre etter korrespondanse, beklager du ikke noe fordi almanakken er individuell og personlig for hver kunde før den sendes til deg.


Du kan velge mellom ulike størrelser på almanakken din, og du velger selv hvordan den skal se ut utseendemessig. Din personlige almanakk skreddersyr du etter dine behov og designer selv helt etter egen smak. Begynn med å velge format og startmåne og design deretter omslaget på for- og bakside.


For en stund siden mottok jeg en personlig almanakk fra personligalmanakk. Jeg elsker å planlegge og jeg elsker fine almanakker! Ekstra fint er det når du kan lage den akkurat slik du selv ønsker, både utenpå og inni. Nytt av året, er at jeg også fikk med diverse små, søte klistremerker for å gjøre sidene enda mer personlig og fargerike!


Jeg har vært veldig fornøyd med produktene mine herfra. Et lite tips , pennene deres er superfine. De finnes i mange forskjellige farger. Hvordan vil du ha din egen personlige almanakk ? Ellers finner du dem på facebook og på snapchat som pers_ almanakk.


Følg, og få tips og ideer til hvordan din almanakk skal se ut! Ha en strålende dag!

Lag en almanakk som er personlig tilpasset for deg. Nå er det slutt på å prøve å klemme alt inn i en generisk almanakk. De har aldri riktig mengde plass uansett. Tips til gaver og ideer som du kan tilpasse med ditt eget design.


Planera bort vardagens stress med en väggalmanacka som har plats för allt och alla. Med upp till namn-kolumner och moduler för veckans matsedel, träningar, att göra-listor mm får du snart stenkoll på hela familjens scheman och aktiviteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg