tirsdag 20. juni 2017

Måleenhet skostørrelser

Oversettelse mangler - Norsk. Her kan du foreslå oversettelser eller rettelser for ditt eget språk. En administrator vil bli varslet og avgjør om endringene skal publiseres eller ikke.


Sko er et lavt fottøy med såle av et fast materiale og et lettere overstykke som omslutter det meste av foten. Til forskjell fra tøfler og enkle sandaler blir sko vanligvis festet med snøring, remmer eller spenner. De forskjellige målesystemene for skostørrelser som benyttes rundt om i verden er ikke bare forskjellige i hva de måler,.


Finn et vanlig ark og legg det inntil veggen. Fest det gjerne til gulvet med tape så det ikke beveger seg. Sett foten din på arket med hælen inntil veggen. Mondopoint er en måleenhet for skostørrelser som baserer seg på det metriske systemet.


Hos Fjellsport er det først og fremst skistøvler som selges med størrelser i mondopoint, men vi ser og at det blir vanligere på andre type sko og støvler. Forskjellen på skostørrelser er normalt 7mm. Skostørrelse tabell, omregning av skostørrelser. Det er også stor forskjell på skostørrelser alt etter hvilket land skoene er produsert i. Det er vanlig feil at man tror at en størrelse er like lang i alle sko. Her finner du en omregningstabell som gir en indikasjon om hva de ulike størrelsene tilsvarer i forskjellige måleenheter.


Vær oppmerksom på at størrelsene kan variere fra merke til merke. Sider i kategorien Lengdeenheter Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Et reddit på norsk for norske redditører og norske saker. Snakk med oss på Discord. Reglene kan i sin helhet leses her.


Online kalkulatorer, guider og tellere. Konverteringstabeller, beregnings, rente for gratis. Gratis kalkulatorer, omformere, priser, sitater utveksling, tellere online. The series will have five parts, with the first book, The.


Den brennende labyrinten. Nu må han finde ud af hvordan han. Meg prikkede mig i siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg