mandag 19. juni 2017

Bryllupshilsen på engelsk

Hvordan skriver man en kort lykkeønskning til noen som skal gifte seg, på engelsk (amerikansk, hvis det har noe å si)? Ikke noe romantisk dill, bare en sånn hjertelig til lykke-hilsen. Jeg skal skrive på engelsk , men kom gjerne med både norske og engelske tips! Skal sende gave og kort til hun jeg bodde hos i USA som utvekslingsstudent for år siden.


Har aldri skrevet det på engelsk jeg. Engelsk tekst på bryllupskort Fest og høytid. Fest og høytid Et forum for å diskutere praktiske forberedelser knyttet til jubileer, bryllup, konfirmasjon, bar mitzva, ramadan, dåp og navnefest, mm. Ta vare på hverandre.


Så blir de stående, disse tre: Tro, håp og kjærlighet. Drømmer om at alt er fred på jord. To skal man være for på livsveien vandre, to for å hjelpe og støtte hverandre.


I dag har to mennesker avgitt et løfte. I ekteskapet er ikke målet å tenke likt, men å tenke sammen. Kjærligheten eies ikke Og kan ikke eies Og skal den vare Må den pleies! Til lykke i dag, Til.


Og vel hjemme igen, skriver den ene af pigerne, om jeg ikke vil sende opskriften på frikadeller. Nedenfor har jeg samlet noen fine Bryllups Dikt og Gode Ord som kan brukes til Brudeparet og Bryllups. Bryllupsdager, bryllupsbilder, bryllupsfest, bryllupsgratulasjoner, bryllupshilsen , bryllupsinvitasjoner, bryllup jubileum, bryllupskort, bryllupspynt, bryllupstips, bryllupsvers.


På grunn av dette inkluderer vi ofte flere engelske oversettelser av et norsk ord i ordboken, samt eksempler for bruk av ordet. Når en bruker foreslår ord til norsk- engelsk ordbok, må andre brukere godkjenne oversettelsen før ordet legges til i ordboken på permanent basis. Her er noen uttrykk og konvensjoner som kan komme til nytte når du skriver brev og E-post på engelsk. Hvorfor skal du skrive brylluppshilsen på engelsk ? To hjerter, to sjeler - en tanke.


Gid de alltid sammen må banke. Skål for alle tiders pike, og alle tiders kjekke kar! Vi har én oversettelse av presisere i bokmål- engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. I amerikansk engelsk , har imidlertid tilkoblinger ble vant til å bety must: I have got to go - Jeg må gå.


Norsk- engelsk ordbok. Vår norsk- engelske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede or uttale, definisjoner og eksempler på bruk.


Ei interaktiv ordbok. Oversett mellom engelsk , norsk og spansk. Det forventes i dag at vi nordmenn behersker engelsk - både i jobbsammenheng, i utdanning, på reise og for å følge nye mediekanaler. Mange utropstegn er ikke måten å gjøre det på når du skal sende en e-post til noen du ikke kjenner. I boka Finding the Right English Words gir Stewart Clark råd om hva som er skikk og bruk når vi skal sende e-poster på engelsk.


Rådene er spesielt beregnet på e-poster vi sender i jobb- og skolesammenheng, når tonen må være mer formell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg