torsdag 1. juni 2017

Bakt potet med kjøttdeig og bacon

Finn laveste nettpris her. Bakt potet er så enkelt og så godt, og kan fylles med alt ditt hjerte begjærer. Med den kan lett oppgraderes til å bli en spennende og smakfull rett på egne ben. Fyll bakt potet med godt tilbehør.


Her er en variant med kremet kylling og sprøtt bacon.

Bakt potet gir uante muligheter, der det bare er din fantasi som setter grenser. Store myke poteter med f. Med denne metoden kan lett lage bakt potet når det er mange til middag, helt uten stress. Det er ikke nødvendig å pakke hver potet inn i folie heller, skallet blir sprøtt og godt når de bakes uten. Oppskrift på bakt potet. Til personer trenger du: poteter og tilbehør etter ønske.


Rømme og smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, vårløk, bacon , skinke, mais, ost og mye mer. Bakepotet gjør seg også godt som tilbehør til biff, laks og grillmat.

Her har vi laget tre digge varianter som du enkelt kan lage på grillen og som tar klassikeren til nye høyder. Denne poteten laget jeg under en innspilling på Power Meet i Västerås mens rånerne kjørte forbi og ropte både det ene og det andre til meg. Den ble kjempego perfekt mat å by gjester og enkel å forberede dagen i forveien.


Sløyfer du baconet, blir dette en vegetarrett. Tips: Hvis du har det travelt, kan du kjøre dem i mikroen på maks effekt i minutter og så bake dem ferdig i. Spre bacon , kjøttdeig og ost utover en bambusmatte. Etter ytterlige ti minutter i ovnen, bør den være gjennomstekt. Pensle gjerne med enda mer BBQ-saus de siste fem minuttene.


Bakte poteter er snaddermat, enten som tilbehør eller alene. Enkelt å lage er det også. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Legg litt plastfolie på benken, ha smøret oppi og rull det sammen til en pølse.


Legges i kjøleskapet til det blir hardt. Så er det bare å skjære skiver for å ha oppi poteten. Knus i ett fedd hvitløk. Synes du det er best uten, tar du stekeflesket.

Ha i provancekrydder og smak til med salt og pepper. Lag hvit saus: Smelt smør i en tykkbunnet kjele. Ha i melet og la det putre et minutt. Ha i litt og litt av melken - la det koke opp mellom hver gang.


Baker du potetene uten aluminiumsfolie får du en god skorpe på dem. Potetene kan bakes i ovnen kvelden før og varmes opp igjen i mikroovn dagen etter. Skjær et kryss i potetene når de er ferdige og åpne dem. Krydre med salt og pepper.


Fyll dem med stekt kjøttdeig og mais. Topp det hele med kesam blandet med rosmarin og basilikum. For ekstra snadder ha på ost og gratiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg