tirsdag 6. juni 2017

Glansvask rødt hår

Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Norges største på skjønnhet og velvære. Tusenvis av produkter innen hudpleie, makeup, hår , duft og helsekost.


Kjente merkevarer og lave priser - VITA. Denne metoden gir et langvarig resultat.

Med glansvask er det unødvendig å farge håret igjen, siden fargen forsvinner av seg selv med tiden. Grunnen til dette er at med glansvask så legger fargen seg utenpå hårfibrene i stedet for inne i skjellagene. Etter cirka 6-hårvasker forsvinner fargen og håret er igjen helt naturlig. Går det ann å bruke denne fargen på mørkeblondt hår for å få en blondere nyanse? Glansvask er en måte å farge håret på som er veldig lite permanent.


Har utgangspunktet blondt hår , trenger å farge etterveksten og friske opp fargen,. Er egentlig veldig glad i fargen min, men er lei og har veldig lyst på en brun glansvask bare for å prøve noe nytt. Har du noen erfaringer eller tips til å glansvaske rødt til brunt?

Siden det er glansvask tenker jeg at det går jo ut ganske fort uansett. Kan du anbefale noen rimelige produkter? Har ikke prøvd det på år, så jeg regner med de er litt bedre nå, men den gangen ble håret rosa etter noen vasker. Da på lys blondt hår. Det forsvant jo etterhvert, men var ikke særlig pent og et svakt rosaskjær var det i det lenge.


Dette var da av typen glansvask som skulle vaskes ut etter 6-vask eller noe slikt. Hvis du likevel vil gjøre dette hjemme, må du forpigmentere håret med en rød nyanse før du farger det, eller velge en veldig gylden hårfarge. Hvis ikke risikerer du å få grønt hår , siden blekingen trekker ut alle de røde fargepigmentene i håret.


Har vært brunette et års tid. Nå etter en gangs blondering med striper er det bare gult og ekkelt. Har du blå øyne er gylden karamell, honningtoner, kanel, gull- og nøttefarger flotte hårfarger for deg. Rødt og rødbrunt er optimalt for deg med grønne øyne.


Jeg har allerede lillasj. Glattere hår reflekterer lys, og demper linjer og rynker i ansiktet ditt. Et silikonserum eller hårolje får håret til å skinne.


Sørg for å bruke en fuktighetsbevarende shampoo, og en keramisk belagt rettetang. Attitude er en nødvendighet til grått hår.

Grått hår krever en pakke, og stilen kan fort skli fra typete til tantete. Har du derimot prosent grått hår , kan du bruke Preference-serien som da dekker prosent grått hår , og som videre har en mer transperant farge, og et sprekere utvalg. Har du en kald hudtone og blondt hår , er kalde, askeblonde fargetoner å anbefale. Vil du gå for mørkt hår , velg mørke toner uten for mye rødt i. Kalde hudtoner kler kjølige farger bedre enn varme.


Samme prinsipp gjelder for varme. Mens grovt hår trenger mye fuktighet, vil et tynt, fint og typisk nordisk hår nesten bare ha litt godt av å bli stivere. Da kan du for eksempel gå for en volumsjampo, anbefaler Thorsen. Han understreker at det er like viktig å bruke riktige produkter til grått hår , som til farget hår.


Og hvilken glansvask som er verdt å prøve? Kan man gå på en smell og håret blir gult når man prøver en glansvask ? Hei, når du sier glansvask -hva mener du da? Nå er det år og dag siden jeg tok (bare) glansvask , og det ble jo sagt den gangen også at fargen ble borte etter noen få vask. Men jeg har alltid lurt på om det bare føles slik fordi man som oftest velger en farge som ikke er så veldig fjern fra egen hårfarge?


En av feilene mange gjør når de velger glansvask eller hårfarge i en bruntone, er å kjøpe en farge som er for varm. Har hårfargen mye gule eller røde pigmenter, får håret lett en talls-oransje tone etter noen uker. Er det en gyllenbrun farge du er ute etter, er dette noe du bør overlate til frisøren. Det anbefales ofte at man tar en glansvask i håret for å bevare farge og glans. Men er faktisk litt usikker på hva dette er og hvor man får tak i det.


Kan noen sende link med eksempler på hvordan det ser ut på pak. Man har permanent farge, som er den som dekker grått hår best og som vil vokse ut. Minicolor som er en semipermanet farge som vil fade ut litt etter litt, og en såkalt glansvask er et fargeprodukt som legger seg utenpå håret , og ofte er uten kjemikalier som gjør at fargen bare holder i opp til et gitt antall vask.


Enten du har stripet håret selv eller var offer for en overivrig frisør er det ikke morsomt å ende opp med fullstendig utrendy sebrastriper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg